9 Haziran 2015 Salı

((slayt izle)) 2015 Seçim Sonuçları Ve Gelecek Üzerine Diyalog Mersin İçel Burak Canlı

2015 SEÇİM SONUÇLARI VE GELECEK ÜZERİNE DİYALOG

Bir tanıdığım artık 4 büyük Türkiye Partisi var. Siyaset yapmak istemekteysen oralarda yer alacaksın diyor.

Ben dinliyorum.

Küçük Siyasi Partiler bitti diyor.

Küçük Siyasi Partiler bitti mi bitmedi mi bilmem.

Ben küçük taşra siyasetçisi! Ne Ankara da ne İstanbul da yaşamaktayım.

Fakat bir Abim Ankara'dan aradı. Seni takip ettim. Çok iyi çalıştın. Çok iyi süreci yürüttün dedi. Birlikte siyasete hazır mısın dedi.

Geçenler de siyaseti bırakacağız artık bu işlere son vereceğiz diyorduk. Sevgili ve Sayın ablamız siyaset senin hayatın dedi. Sen nasıl bırakacaksın dedi. Sen istesen de seni bırakmazlar dedi.

En kötü ihtimalle ve belki de hayırlı olarak Mersin Yerel Seçimlerine Bağımsız Adaylarla girme konusundaki çalışmalarımıza hız kazandırdık. İddialıyız. Paralı ve güçlü! Vazgeçmek yok.

Diğer taraftan Ankara'dan arayan abimiz, Başkanımız seninle aynı yolda yürümek bize şeref verir. Fakat güçlü olmadan zayıf olarak başlamak kaydıyla! Yani yeni yeniden doğuş misali!

Koalisyon Kurgularına gelince, yapacak bir şeyleri yok. Öyle veya böyle durumu kabullenip en az zarar görmek dileğiyle çok zarar görerek iş için onlar kolları sıvarken, Türkiye'nin yeni ve güçlü yeni Partisi çalışmalarına başlamıştır.

Erken seçim dâhilinde Türkiye'nin yeni yüzleri yeni ve yepyeni olmayan kimliklerle ilk erken seçim de belki yüzde 60 ile iktidara gelmeye hazırlanıyor.

Bana gelince ne benim Milletvekili olma ne de Belediye Başkanı olma gibi bir iddiam yok. Buna karşın en kötü ihtimalle bağımsız adaylarla bu zamana kadar güçlenip geliştiğimiz ekibimizle hizmet için hücuma geçmeye hazırız.

İlk yerel seçim de Mersin de Seçimin kaderini belirleme noktasında ki hazırlıklarımız aynı zamanda bu sefer hiç olmadığı ve hiç olmayacağı kadar erken genel seçimlerde de seçimin tam kaderini etkilemeye de talibiz.

Bu arada Mersin 2015 Mersin Milletvekili Adaylığımda tarafıma destek veren medya kuruluşları başta olmak üzere, oy vermeyen ama her daim paralarıyla, tek tabancalarıyla, kalpleriyle ve inançlarıyla yanımda oldukları için sağ olsunlar var olsunlar. Oy veren ağabeylerimiz ise şerefsiniz, namussunuz… Mersin İçel Burak Canlı

--
Bu mesajı şu gruba üye olduğunuz için aldınız:
Google Grupları "pınarslayt" grubu.
İlginc buldugunuz POWER-POİNT (SLAYT-PPS) yayinlandigi gruptur. Sizinde paylasacaginiz slaytlar varsa gonderin. mutlaka eki slayt olsun
*Herkese açık web sitesi*
http://groups.google.com/group/pnarslayt
*E-posta*
pnarslayt@googlegroups.com
 
 
 
kaliteli slayt grubu
 
 
 
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/pnarslayt?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
---
Bu iletiyi Google Grupları'ndaki "pınarslayt" grubuna abone olduğunuz için aldınız.
Bu grubun aboneliğinden çıkmak ve bu gruptan artık e-posta almamak için pnarslayt+unsubscribe@googlegroups.com adresine e-posta gönderin.
Daha fazla seçenek için https://groups.google.com/d/optout adresini ziyaret edin.