15 Ağustos 2014 Cuma

((slayt izle)) Ulaştırma Bakanlığını Kınıyor Ve Muharrem İnce İle Yoldaşlarını...Mersin İçel Burak Canlı

ULAŞTIRMA BAKANLIĞINI KINIYOR VE MUHARREM İNCE İLE YOLDAŞLARINI…

Ulaştırma Bakanlığı… 15.08.2014 tarihinde Radyodan dinledim. Bir bayan gidip engelli bileti ile kocasına normal bilet almak istiyor.

Olmaz engelli biletini ve diğer normal bileti ayrı ayrı vermemiz gerekir diyorlar. Sonrasında bayan tamam diyor. Engelli biletini alıyor. Yanıma da kocama alayım diyor. Olmaz diyorlar. Bayanın yanındaki koltuğu erkeğe satamayız diyorlar.

Bayan o benim kocam diyor. Olmaz diyorlar. Uygulama ve mevzuat böyle. Bir de yetkili küstahça kocanızın yanına bir bayan bileti satsaydık siz ister miydiniz diye soruyor?

Bayan Ulaştırma Bakanlığına kadar şikâyet yazıp telefonla arıyor fakat çözüm bulunmamakta. Bayan zaten engelli peki size soruyorum bayanın bakıma ihtiyacı olmuş olsa da mı erkek bileti bayanın yanına satmayacak mıydınız?

Türkiye'nin geldiği son nokta…

Gelelim biz CHP ve Muharrem İnce ile onun gibi düşünebilecek dostlarımıza… Sevgili ve Sayın Muharrem İnce kendim bizzat DP Demokrat Partiliyim ve siyasetin bir şekilde de olsa tam içerisindeyim. Buna karşın isterim ki CHP iyi olsun.

Fakat zaman içerisinde iyi olabildiğini görmedim. Beş benzemezin bir arada olduğu bir parti! Gene de oyum geçmiştir kendisine.

Şimdi sen ve samimi gönüldaşların siyasi partinizden ayrılınız. Cesaret ve yüreklilik gösteriniz. Başınıza bir kep takıp yola çıkınız.

Ve inanız ki sizden hiçbir menfaat beklentim olmadan ben, yol arkadaşlarım ile Memleket Sevdalılarını sizin etrafınızda toplamaya hazırım. Ve gene inanmaktayım ki Memleketin dört bir yerinde çalışmalarınıza katılıp ve gene memleketin dört bir yerinde heyecan, canlılık ve umut olarak Rahmetli Ecevit'in Heyecanıyla memleketi kalkındıracağız…

Diğer hesapları bilmem. Benimkisi taşra siyaseti! İnancım odur ki iyi adamın etrafını kendisi gibi iyi adamlar sarar… Ve 19 Mayıs 1919 tarihinde yaşananların heyecanıyla Memlekete Canlılık Memlekete umutluluk getirebiliriz.

Zira bu haliyle önümüzde ki genel seçimlerde sandığa gitmeyeceğim gibi gitmemelerini tavsiye etmeyi düşünmekteyim… Mersin İçel Burak Canlı

--
Bu mesajı şu gruba üye olduğunuz için aldınız:
Google Grupları "pınarslayt" grubu.
İlginc buldugunuz POWER-POİNT (SLAYT-PPS) yayinlandigi gruptur. Sizinde paylasacaginiz slaytlar varsa gonderin. mutlaka eki slayt olsun
*Herkese açık web sitesi*
http://groups.google.com/group/pnarslayt
*E-posta*
pnarslayt@googlegroups.com
 
 
 
kaliteli slayt grubu
 
 
 
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/pnarslayt?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
---
Bu iletiyi Google Grupları'ndaki "pınarslayt" grubuna abone olduğunuz için aldınız.
Bu grubun aboneliğinden çıkmak ve bu gruptan artık e-posta almamak için pnarslayt+unsubscribe@googlegroups.com adresine e-posta gönderin.
Daha fazla seçenek için https://groups.google.com/d/optout adresini ziyaret edin.