28 Mart 2016 Pazartesi

((slayt izle)) Kütüphaneler Haftası

Türkiye Beyazay Derneği İzmir şubesi olarak Görme Engelli Öğrenciler ve Üniversiteli Öğrenciler her Cumartesi toplanarak birlikte yaşama kültürünü arttırıcı faaliyetler yapıyorlar. bu hafta Üniversite Öğrencileri Görmeyenlere hikaye okdu. ve sonra Görme Engelli Öğrencimiz Sena herkeze  Kabartma kitabından hikaye okudu ve Aileler Öğrenciler hepimiz onu dinledik. demekki Erişilebilirlik sorunları çözlürse herkez birbirine Kitap okur. sizler mürekep baskı kitapları okurken biz Görmeyenlerde Kabartma E-kitap yada Sesli kitapla Eserlerimizi okuyoruz. hepimizde farklı yolardan kitap okuyoruz ancak okuyor ve istersek aynı kitabı konuşur ve müzakere edebiliriz. tüm kitapların ve süreli yayınların, Görmeyenler için E-kitap  kabartma ve sesli kitap seçenekleriyle ulaşabileceğimiz tercih edebileceğimiz kitap dolu günler dileriz.
Salih ARIKAN: 0506 514 96 93
Görme engelli sena hikaye okuyor 
--
Salih ARIKAN
Skaype: saliharikan2
Tel: 0506 514 96 93
Face: saliharikan4

beyazay izmir çalışmalarımız

--
Bu mesajı şu gruba üye olduğunuz için aldınız:
Google Grupları "pınarslayt" grubu.
İlginc buldugunuz POWER-POİNT (SLAYT-PPS) yayinlandigi gruptur. Sizinde paylasacaginiz slaytlar varsa gonderin. mutlaka eki slayt olsun
*Herkese açık web sitesi*
http://groups.google.com/group/pnarslayt
*E-posta*
pnarslayt@googlegroups.com
 
 
 
kaliteli slayt grubu
 
 
 
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/pnarslayt?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
---
Bu iletiyi Google Grupları'ndaki "pınarslayt" grubuna abone olduğunuz için aldınız.
Bu grubun aboneliğinden çıkmak ve bu gruptan artık e-posta almamak için pnarslayt+unsubscribe@googlegroups.com adresine e-posta gönderin.
Daha fazla seçenek için https://groups.google.com/d/optout adresini ziyaret edin.