24 Aralık 2015 Perşembe

((slayt izle)) Gönüllümüz olurmusun

Türkiye Beyazay Derneği İzmir şubesi olarak Engellilere Yönelik Çalışmalar yürütmekteyiz. engellilerin Eğitimi Sosyal hayata katılımı toplumda engellik bilincinin artması çalışmaları  yürütüyoruz. yapdığımız çalışmaları daha geniş kitlelere ulaştırmak istiyoruz. daha çok engelliye ulaşarak onları geliştiren kurslar ve Eğitimler düzenlemek istiyoruz. haklarını öğreterek Toplumda çalışan ve üreten bireyler olmalarını istiyoruz. daha çok gönüllüye ulaşarak bu hizmetlerimizi arttırmak istiyoruz. İzmir dışındaki Gönüllü arkadaşlarlada İnternet üzerinden tanıtım yaparak Derneğimizi tanıtmak istiyoruz.toplumu Engellik alanında bilinçlendirmeye çalışdığımız Radyo ve Tv Programlarımız var o Programları belli Sitelere yükledik birde gönüllük kişilerin içinde bulundukları durumlada ilgili. örnek arkadaşımız Avukattır engelli hakları konusunda çalışırız. Sağlık çalışanıdır engeleyici hizmetlerle ilgili çalışırız. Mühendis Erişilebilirlik üzerine çalışabiliriz dileyen arkadaşlarla görüşebiliriz. kişisel imzamızdaki vidoları inceleyerek yapdığımız çalışmalar hakında bilgi sahibi olabilirsiniz.

Beyazay İzmir çalışmalarımız


 Tel: 0506 514 96 93 Salih ARIKAN

 


TÜRKİYE BEYAZAY DERNEĞİ İZMİR ŞUBESİ İLE İLGİLİ TÜM ETKİNLİK DUYURU VE HABERLERİMİZE FACEBOOK SAYFAMIZDAN TAKİP EDEBİLİRSİNİZ.


Twitter sayfamız  : www.twitter.com/saliharikan77

Tel : 0232 483 10 44 + 0506 514 96 93 + 0535 467 58 64

Pazaryeri Mah. 943 Sk. No: 65 Basmane – Konak – İZMİR

--
Tel: 0506 514 96 93
Face: saliharikan4

beyazay izmir çalışmalarımız

--
Bu mesajı şu gruba üye olduğunuz için aldınız:
Google Grupları "pınarslayt" grubu.
İlginc buldugunuz POWER-POİNT (SLAYT-PPS) yayinlandigi gruptur. Sizinde paylasacaginiz slaytlar varsa gonderin. mutlaka eki slayt olsun
*Herkese açık web sitesi*
http://groups.google.com/group/pnarslayt
*E-posta*
pnarslayt@googlegroups.com
 
 
 
kaliteli slayt grubu
 
 
 
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/pnarslayt?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
---
Bu iletiyi Google Grupları'ndaki "pınarslayt" grubuna abone olduğunuz için aldınız.
Bu grubun aboneliğinden çıkmak ve bu gruptan artık e-posta almamak için pnarslayt+unsubscribe@googlegroups.com adresine e-posta gönderin.
Daha fazla seçenek için https://groups.google.com/d/optout adresini ziyaret edin.