14 Aralık 2015 Pazartesi

((slayt izle)) duyurular

duyurular
1. bilindiği gibi görmeyenler için imam hatip ortaokulu açılması çalışmaları olumlu sonuç vermiş ve Ankaradaki Mitat Enç körler okulu bünyesinde Kani Karaca Görmeyenler İmam hatip ortaokulu açılmıştır. şu anda tek sınıfta 6 öğrenci vardır ve bunların da tamamı aynı okulun ilk kesiminden mezundur. eğer gerekli desteği vererek bu okulu güçlendirmezsek güzel bir çalışma ve görmeyenler için ufuk açabilecek girişim sönecektir. bunun için tüm arkadaşların değişik körler okullarında okuyan kardeşleri ve diğer ilkokullarda kaynaştırma kapsamında eğitim gören görmeyenleri haberdar edip içlerinde imam hatip tahsiline ilgi duyanları söz konusu okula yönlendirmeleri çok önemlidir. hem bu kardeşlerimiz liseyi bitirdiklerinde mesleğe yerleşmeleri kolay olacak, hem görmeyenler için sarfedilen hafız lakabı yalan olmaktan çıkacak ve hem de daha bilinçli ve donanımlı din adamı görmeyenler yetişmiş olacaktır. başarı sağlanması durumunda bu yetişkin görmeyenler için dile getirilen dini hizmet taleplerinin karşılanmasında da kolaylaştırıcı bir rol oynayacaktır.
2. Halen İstanbuldaki hafızlık okulu eğitim çalışması sürmekte ve daha fazla ilgi beklemektedir. bunun yanında özellikle İstanbul ve Ankara olmak üzere birçok ilde gündüzlü kabartma Kuran eğitimi çalışmaları devam etmektedir. ilgilenenlere kaynak ve eğitici ayarlanabilmektedir.
3. Ankarada kabartma yazı ile Arapça eğitimi çalışması suriye göçmeni görme engelli bir kardeşimizin idaresinde verilecektir. hazırlıklar bitirilmek üzeredir.
4. İstanbul Ümraniyede ismek kapsamında hafta sonu pazar günü kabartma Kuran kursu Muhammed Zahid Aksoy kardeşimiz tarafından yürütülmeye başlanmıştır. katılabilecek arkadaşların 0535 585 61 18 nolu telefonu aramaları temas için yeterlidir. Ankaradaki arapça kursuna katılmak isteyenler de Burhan Gümrükçü ile 0543 234 08 04 numaralı telefonla irtibat kurabilirler..
 

--
Tel: 0506 514 96 93
Face: saliharikan4

beyazay izmir çalışmalarımız

--
Bu mesajı şu gruba üye olduğunuz için aldınız:
Google Grupları "pınarslayt" grubu.
İlginc buldugunuz POWER-POİNT (SLAYT-PPS) yayinlandigi gruptur. Sizinde paylasacaginiz slaytlar varsa gonderin. mutlaka eki slayt olsun
*Herkese açık web sitesi*
http://groups.google.com/group/pnarslayt
*E-posta*
pnarslayt@googlegroups.com
 
 
 
kaliteli slayt grubu
 
 
 
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/pnarslayt?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
---
Bu iletiyi Google Grupları'ndaki "pınarslayt" grubuna abone olduğunuz için aldınız.
Bu grubun aboneliğinden çıkmak ve bu gruptan artık e-posta almamak için pnarslayt+unsubscribe@googlegroups.com adresine e-posta gönderin.
Daha fazla seçenek için https://groups.google.com/d/optout adresini ziyaret edin.