5 Ekim 2015 Pazartesi

((slayt izle)) Gümüşhane DP Milletvekili Adayı Emel Canlı Ve Soyadı Canlı Olanlar Mersin İçel Burak Canlı

GÜMÜŞHANE DP MİLLETVEKİLİ ADAYI EMEL CANLI VE SOYADI CANLI OLAN ADAYLAR

Gümüşhane MHP Milliyetçi Hareket Partisinden 1. Sıra adayı Mustafa Canlı

Osmaniye MHP Milliyetçi Hareket Partisinden 4. Sıra Adayı Ahmet Canlı

Van MHP Milliyetçi Hareket Partisinden 3. Sıra Adayı Hurşit Canlı

Ankara 1. Nolu Ak Parti Adalet Ve Kalkınma Partisinden 18. Sıra Adayı Mehmet Ali Canlı

Gümüşhane DP Demokrat Partinden 2. Sıra Adayı Emel Canlı Adaylarımıza başarılar dileriz.

Emel Canlı, 1978 yılında, Ankara İlinde doğdu. Ailesi Erzurum Tortum Kökenli olup 1938 yılındaki Erzincan Depreminde Sivas Suşehri'ne göç etmiş bulunmaktadır. İlköğretim, Orta, Lise ve Üniversite öğrenimimi aynı zamanda çifte vatandaş olan kendisi Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyetin de tamamladı.

Doğu Akdeniz Üniversitesin de Fen Edebiyat Fakültesi Türk Dili Ve Edebiyatı Bölümünü bitirdikten sonra Hacettepe Üniversitesinde Türk Halk Bilimi üzerine Yüksek Lisansına devam etti.

17 Aralık 2006 tarihinde öncesi yıllara dayanan ve kendisinin kökleri Kuzey Kafkas ve Girit olan siyasetçi yazar, Gazeteci, Arabulucu, Avukat Burak Canlı ile evlendi.

2009 Mersin Toroslar 2014 Akdeniz Belediye Başkan Adayı ve 2015 Mersin DP Milletvekili Adayı olan eşi  Avukat Burak Canlı " Taksim Gezi Parkı'na Destek verenler de ve vermeyenler de bizim evladımız! Önemli olan yöneticiler, bunu anlayacak ki bizler Millet olarak bunu anlayabilelim. Bu halde hizmet, üretim ve ihracat'ı konuşabilelim." Düşüncesi ve felsefesi ile Adaylığına siyasette kadınlara öncelik ilkesiyle tam destek vermektedir.

Oğulları Berat Burak Canlı 4 yaşındadır. Gümüşhane İlimize ve Türkiye Cumhuriyeti Devletimiz ile Milletimize hizmet için milletvekili adayı olan tüm arkadaşlarına saygılarını sunan DP Demokrat Parti Gümüşhane Milletvekili Adayı Emel Canlı'ya Siyasette Kadınlara Öncelik Felsefesi ile tam destek. Mersin İçel Burak Canlı

 

 

--
Bu mesajı şu gruba üye olduğunuz için aldınız:
Google Grupları "pınarslayt" grubu.
İlginc buldugunuz POWER-POİNT (SLAYT-PPS) yayinlandigi gruptur. Sizinde paylasacaginiz slaytlar varsa gonderin. mutlaka eki slayt olsun
*Herkese açık web sitesi*
http://groups.google.com/group/pnarslayt
*E-posta*
pnarslayt@googlegroups.com
 
 
 
kaliteli slayt grubu
 
 
 
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/pnarslayt?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
---
Bu iletiyi Google Grupları'ndaki "pınarslayt" grubuna abone olduğunuz için aldınız.
Bu grubun aboneliğinden çıkmak ve bu gruptan artık e-posta almamak için pnarslayt+unsubscribe@googlegroups.com adresine e-posta gönderin.
Daha fazla seçenek için https://groups.google.com/d/optout adresini ziyaret edin.