3 Şubat 2015 Salı

((slayt izle)) Ben, Mustafa Göktaş Diyorum! Mersin İçel Burak Canlı

Ben, Mustafa Göktaş diyorum!

Genel seçimin sesinin yüksek çıktığı ve birçok yerde seçim sathı mahaline girildiğini görüyor ve işitiyoruz ki, şu aday olsun, bu aday olsun, şu daha iyi olur denmekte. Bana kalırsa, ben MERSİN evladı olarak, Mersin'in yetiştirdiği ender insanlardan biri olan, çalışkan, zeki, akılcı, akademik, bilgi ve donanım sahibi, ehliyet ve liyakatinden zerre kadar şüphe etmediğim, ailesi ve yaşantısı ile örnek bir insan olan, kısa adı ÇETKODER olan Çevre Ve Tüketici Haklarını Koruma Derneği'nin Genel Başkanı Gazeteci yazar iktisatçı Mustafa Göktaş ağabey milletvekili olsun derim…

 

Niye mi  Göktaş derim?! Yukarıda kısmen özelliklerini yazdım. Ama yazamadığım o kadar çok hizmeti ve emeği var ki, hangisini sizlere yazıp aktarayım.  Bir defa, vatan sevgisini, devlet sevgisini, millet sevgisini, bayrak sevgisini, doğa ve yaşam sevgisini anlatmakla bitiremem. Kendisini tam 10 yıldır tanıyorum.  Bu alanlarda yapmış olduğu gönüllü ve karşılıksız çalışmalarının Dünya kamuoyunca takdir edildiğini, uluslar arası çok sayıda ödül aldığını aynı zamanda ulusal çok sayıda ödül aldığını biliyorum.

Yine Bu ülkenin her yerinde, 7 yılda, kimseden beş kuruş yardım almayarak, AB fonları, hibe yardım vs olmadan,  Çam, Sedir, Çınar ağacı fidelerinin (toplamda 2 milyon 3 yüz 76 bin) toprakla buluşmasına vesile olan, kimseden beş kuruş almadan, kendi öz kaynakları ile bir derneği ayakta tutmaya çalışan, ümitvar bir STK önderi olduğu kadar, haysiyetli, dürüst, emin adımlarla yol yürüyen, dik duruşu ile insanlara örnek bir lider olduğu için Göktaş diyorum!..

 

Mustafa Göktaş sürekli basın kartı sahibi, emektar bir gazeteci yazar olduğu için, toplumun her kesimini iyi algılayan, fakirin fukaranın içinde koşan, sokaklarda yürüyen, halk otobüsüne binen, bir karayolları işçisinin çocuğu olarak yılmadan, bıkmadan çalışıp, bugünlere gelen bir ansan olduğu için Göktaş diyorum!

Her hafta Kanal 2000 TV de ÇALI DİBİ isimli, kendisinin bizzat canlı olarak, hiç durmadan konuşarak, aktarım yaptığı, sosyal, siyasal, yaşamsal, doğal, ekonomik olayları adam gibi irdelediği, çözüm önerileri sunduğu, bunu icra ederken de milleti ekrana kitlediği için Göktaş diyorum!

 

Yaptığı hiçbir iş ve çalışmada şahsi çıkar gözetmediği için, toplumsal fayda gözettiği için, bir ömrünü

Mersin'e, Mersin'in daha iyi olmasına adadığı için, ülkesine ve devletine, milletine karşılıksız hizmetler sunduğu için, Allahın yarattığı tüm canlılara hizmeti şiar edindiği için, tüm hayatı boyunca da mütevazi davranarak, engin bir hoşgörü ve yardımsever kişiliğini hiç kaybetmediği için Mustafa Göktaş diyorum!

Daha çok yazar, çizerim. Ama onu anlatmaya kelimeler yetersiz kalır. Bugün gelinen noktada eğer biri Mersin'den milletvekili olacak ise ve listelerde sıralamaya konacak ise, ben şahsen bir Avukat olarak hukukçu olarak, serbest yazar olarak, Mersin'in evladı olarak, az çok siyasetin içinde emek vermiş bir insan olarak o sıralamada mutlaka Mustafa Göktaş olsun derim!

 

Mustafa Göktaş olsun ki, memleket siyasetin içinde bir adam görsün, hizmet görsün, insanlık görsün, hoşgörü görsün, mütevazılık görsün, mücadele ne imiş onu görsün derim.

Mücadele adamı, dava adamı, hizmet adamı Göktaş, dualarımız seninle. İnşallah bu seçimlerde birileri senin bu hizmetlerini görür ve Gel kardeşim beraber yol yürüyelim der. Ben inanıyorum ki, senin vekil olman ile memleket kazanır. İnsanlık kazanır. Yaşam kazanır. Mersin İçel Burak Canlı

 

--
Bu mesajı şu gruba üye olduğunuz için aldınız:
Google Grupları "pınarslayt" grubu.
İlginc buldugunuz POWER-POİNT (SLAYT-PPS) yayinlandigi gruptur. Sizinde paylasacaginiz slaytlar varsa gonderin. mutlaka eki slayt olsun
*Herkese açık web sitesi*
http://groups.google.com/group/pnarslayt
*E-posta*
pnarslayt@googlegroups.com
 
 
 
kaliteli slayt grubu
 
 
 
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/pnarslayt?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
---
Bu iletiyi Google Grupları'ndaki "pınarslayt" grubuna abone olduğunuz için aldınız.
Bu grubun aboneliğinden çıkmak ve bu gruptan artık e-posta almamak için pnarslayt+unsubscribe@googlegroups.com adresine e-posta gönderin.
Daha fazla seçenek için https://groups.google.com/d/optout adresini ziyaret edin.