8 Şubat 2014 Cumartesi

((slayt izle)) TOPLATILMASINA KARAR VERİLEN SAKINCALI İLAÇLARIN İSİMLERİ...

EVİNİZ DE BU ŞURUPLAR VARSA ÇÖPE ATIN DÜNYA SAĞLIK ÖRGÜTÜ(WHO) AÇIKLADI    Bileşiminde ’Dekstrometorfan’ bulunan öksürük şuruplarının toplatılmasına karar verildiği haberleri üzerine Sağlık Bakanlığı'ndan açıklama geldi.    Dekstrometorfan içeren ilaçlar;    ACTIDEM (Şurup)  BENAFED (Şurup)  BENICAL (Şurup)  BENICAL COLD (Lak Tablet)  BRONKAR-A (Şurup)  DEFEKS (Şurup)  DEKSAN (Şurup)  DORFAN (Şurup)  METORFAN (Draje)  RHINOTUSSAL Mikropellet Kapsül  RHINOTUSSAL Süspansiyon  TRİATÜS (Şurup)  TYLOL Cold (Şurup)  VICKS Medinait (Şurup)  VICKS Vapodry (Şurup)  WİNTUS (Draje)    Sağlık Bakanlığı Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu Başkanlığı'ndan ilgili yerlere 'çok acele' koduyla gönderilen resmi yazıya göre; Dünya Sağlık Örgütü'nün (WHO) resmi web sitesinde 'dekstrometorfan' içeren öksürük şuruplarının kullanımına bağlı olduğu düşünülen ölümlerle ve ciddi advers etkilerle sonuçlanan olaylar görüldü.    SİZDE DUYURUYU PAYLAŞARAK DAHA ÇOK KİŞİYE ULAŞMASINI SAĞLAYABİLİRSİNİZ ...  Sayfa @[655032727845991:274:Ferdi Özmen]


EVİNİZ DE BU ŞURUPLAR VARSA ÇÖPE ATIN DÜNYA SAĞLIK ÖRGÜTÜ(WHO) AÇIKLADI

Bileşiminde ’Dekstrometorfan’ bulunan öksürük şuruplarının toplatılmasına karar verildi...ği haberleri üzerine Sağlık Bakanlığı'ndan açıklama geldi.

Dekstrometorfan içeren ilaçlar;

ACTIDEM (Şurup)
BENAFED (Şurup)
BENICAL (Şurup)
BENICAL COLD (Lak Tablet)
BRONKAR-A (Şurup)
DEFEKS (Şurup)
DEKSAN (Şurup)
DORFAN (Şurup)
METORFAN (Draje)
RHINOTUSSAL Mikropellet Kapsül
RHINOTUSSAL Süspansiyon
TRİATÜS (Şurup)
TYLOL Cold (Şurup)
VICKS Medinait (Şurup)
VICKS Vapodry (Şurup)
WİNTUS (Draje)

Sağlık Bakanlığı Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu Başkanlığı'ndan ilgili yerlere 'çok acele' koduyla gönderilen resmi yazıya göre; Dünya Sağlık Örgütü'nün (WHO) resmi web sitesinde 'dekstrometorfan' içeren öksürük şuruplarının kullanımına bağlı olduğu düşünülen ölümlerle ve ciddi advers etkilerle sonuçlanan olaylar görüldü.

SİZDE DUYURUYU PAYLAŞARAK DAHA ÇOK KİŞİYE ULAŞMASINI SAĞLAYABİLİRSİNİZ ...

--
Bu mesajı şu gruba üye olduğunuz için aldınız:
Google Grupları "pınarslayt" grubu.
İlginc buldugunuz POWER-POİNT (SLAYT-PPS) yayinlandigi gruptur. Sizinde paylasacaginiz slaytlar varsa gonderin. mutlaka eki slayt olsun
*Herkese açık web sitesi*
http://groups.google.com/group/pnarslayt
*E-posta*
pnarslayt@googlegroups.com
 
 
 
kaliteli slayt grubu
 
 
 
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/pnarslayt?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
---
Bu e-postayı Google Grupları'ndaki "pınarslayt" adlı gruba abone olduğunuz için aldınız.
Bu grubun aboneliğinden çıkmak ve bu gruptan artık e-posta almamak için pnarslayt+unsubscribe@googlegroups.com adresine e-posta gönderin.
Daha fazla seçenek için, https://groups.google.com/groups/opt_out adresiniz ziyaret edin.