4 Şubat 2014 Salı

((slayt izle)) 2014 Seçminin Galibini Açıklıyorum... Mersin İçel Burak Canlı

2014 SEÇMİNİN GALİBİNİ AÇIKLIYORUM…

Baraj dışı bulunan CHP Sene 2002 yapılan seçimlerle Meclise girdiği günden beridir lidercilik, adamcılık yapmadan rakiplerini diskalifiye etmeye devam ederken oylarını ve gücünü gittikçe arttırdı.

Bu işler öyle durarak olmuyor!

Taksim Gezi Parkı gibi daha çok çeşitleri bulunan Tekel işçileri gibi olaylarla boy gösteren CHP İktidarın Rüşvet Olaylarının korkmadan üstüne gitti.

 HSYK konusunda ki Anayasa referandumunda kazanılan haklara tecavüz noktasına gelinen noktada referanduma hayır demesine rağmen CHP kırmızı kart çıkartmakla da kalmadı vatandaşların evet diyen halk kitlesinin haklarını korudu.

Haksız tayinlere, torpillere ve dünya kamuoyunu ayağa kaldıran silah taşıma olaylarına CHP ses çıkardı.

11 yıl boyunca el üstünde tutulan Gülen Cemaatini ayaklar altına alan İktidar yetkililerini doğru ve dürüst olmamakla suçlayan CHP bu konudaki kararlılığıyla da dikkat çekti.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayını MHP’Lİ Mahsur Yavaş olarak belirleyen CHP İstanbul’da da Mustafa Sarıgül’le yarışa heyecan kattı.

CHP böylece Türkiye Değişim Hareketini saflarına katarken bir de üstüne üstelik DSP’nin Rahşan Ecevit’le birlikte de gücüne güç kattı.

2009 Yerel seçimlerinde bir başka partiye oy atmış birisi olarak aynı zamanda da CHP’li olmadan bu satırlara can vermekteyim.

CHP’li değilim! Benden solcu veya bir başka iyilik çıkmaz!

Fakat bu sefer CHP’ye Ankara da İstanbul da oy atabilmeyi çok isterdim. Oyum Mersin İçel de!

Ağlamaya! Yakınmaya! Dertlenmeye son! Git oyunu CHP’ye at!

Vatansa Vatan! Cansa Can! Kansa kan!

Bugün doların yükselişi! Bugün Petrole gelen zamlar! Bugün asgari ücretlinin! Bugün emeklinin üç kuruşluk maaşı! Bugün emekli maaşından yapılan kesinti! Bugün emeklilik yaşının 65 oluşuna! Ses çıkar!

İktidara bir uyarı ver! Rüşvetçilere uyarı ver! Paralel Devlet varsa sebebi iktidardır! Ceza ver! Unutma bu iktidar bugünde sandıkta galip çıkacak olursa vay halimize! Ekonomik kriz kapıda! Tüm dünyanın istenilmeyen adam olarak nitelediği kişiyi gönder! Rüşvetçilere geçit verme… Mersin İçel Burak Canlı

 

--
Bu mesajı şu gruba üye olduğunuz için aldınız:
Google Grupları "pınarslayt" grubu.
İlginc buldugunuz POWER-POİNT (SLAYT-PPS) yayinlandigi gruptur. Sizinde paylasacaginiz slaytlar varsa gonderin. mutlaka eki slayt olsun
*Herkese açık web sitesi*
http://groups.google.com/group/pnarslayt
*E-posta*
pnarslayt@googlegroups.com
 
 
 
kaliteli slayt grubu
 
 
 
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/pnarslayt?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
---
Bu e-postayı Google Grupları'ndaki "pınarslayt" adlı gruba abone olduğunuz için aldınız.
Bu grubun aboneliğinden çıkmak ve bu gruptan artık e-posta almamak için pnarslayt+unsubscribe@googlegroups.com adresine e-posta gönderin.
Daha fazla seçenek için, https://groups.google.com/groups/opt_out adresiniz ziyaret edin.