25 Kasım 2013 Pazartesi

((slayt izle)) Fwd: GOP Belediye Başkanı Erhan Erol'a imar suçlaması ( Kamuoyunun dikkat ve takdirlerine saygıyla sunulur.Av.A.Ömer KİBAR )

GOP Belediye Başkanı Erhan Erol'a imar suçlaması

 

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Erhan Erol hakkında evrakta sahtecilik ve görevi kötüye kullanma suçlamasında bulunuldu. Avukat A.Ömer Kibar mahkemeye yaptığı suç duyurusunda, Başkan Erol ve belediye çalışanlarının yargılanmasını talep etti.

Gaziosmanpaşa Belediyesine yönelik, "Arsa Alım- Satımı, İhaleler, Ödemeler ve Tahsilatlarla ilgili İmar Yolsuzlukları, Zimmet, İrtikap ve İhaleye Fesat Karıştırmak” gibi ciddi suçlamalarda bulunuldu.

GOP Belediye Başkanı Erhan Erol ve belediye çalışanları hakkında suç duyurusunda bulunan Avukat Ömer Kibar, "Suçların oluşumuna dair ciddi bulgular var. En az 1 katrilyon TL. İmarda büyük vurgun söz konusu. Hile ve sahteciliğe dayalı olan, iddialarımıza konu olayların aşamaları, onlarca somut delil, belge, bilgi, bulgu ve ciddi emarelerle ispatlıdır. Elimizde 3 bin sayfayı aşan belge mevcut" dedi.

UÇAN ARSA İCAT EDİLDİ

Kibar'ın GOP Belediyesine yönelik en önemli suçlamalarından biri de arsaların yürütüldüğü iddiası. Kibar, "Belediyeler İmar Yasasına aykırı olarak vatandaşın İmar Parselli arsalarını okul yeri yapamazlar. Birbirinden çok uzak ve ayrı ayrı yerlerdeki parsellerin (sözde) birleştirilip okul yeri yapılması için parsellerin yürümesi veya uçması gerekir…Uçan arsa mı icat edildi ? Vatandaş, 36 yıldır yasaya aykırı işlemler tesis edildiğinden 20 trilyon değerindeki parsellerin bir karışından yararlandırılmadığı gibi 18 yıldır, hukuk sürecinde 1,5 trilyona yakın Adli ve İdari mercilerde masraflar ödemek zorunda kalmıştır.

Tüm bunlara karşın usul ve yasaya aykırı olarak 877.000 TL brüt para ödemesiyle parseller adeta gasp edilmek isteniyor." şeklinde açıklamada bulundu.

 

Not : Lütfen şayet içeriği bizim gibi onaylıyorsanız, bu metni tüm önemli sitelere ve ülkede düşüncesi ne olursa olsun NAMUSLU her insanın mailine ulaştırın

 

 

 

 


--
Bu mesajı şu gruba üye olduğunuz için aldınız:
Google Grupları "pınarslayt" grubu.
İlginc buldugunuz POWER-POİNT (SLAYT-PPS) yayinlandigi gruptur. Sizinde paylasacaginiz slaytlar varsa gonderin. mutlaka eki slayt olsun
*Herkese açık web sitesi*
http://groups.google.com/group/pnarslayt
*E-posta*
pnarslayt@googlegroups.com
 
 
 
kaliteli slayt grubu
 
 
 
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/pnarslayt?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
---
Bu e-postayı Google Grupları'ndaki "pınarslayt" adlı gruba abone olduğunuz için aldınız.
Bu grubun aboneliğinden çıkmak ve bu gruptan artık e-posta almamak için pnarslayt+unsubscribe@googlegroups.com adresine e-posta gönderin.
Daha fazla seçenek için, https://groups.google.com/groups/opt_out adresiniz ziyaret edin.