2 Mart 2017 Perşembe

((slayt izle)) Yedi Güzel Adam

Yedi güzel Adamı insanımız çok sevdi. Cahit Zarifoğlu, Mehmet Akif İnan, Erdem Bayazıt, Rasim Özdenören, Ali Kutlay, Nuri Pakdil ve Alâeddin Özdenören Acaba neden çok sevdi. Batılı kaynaklardan değil de kendi kaynaklarından olduğu için insanımız çok sevdi. Kendinden bir şeyler bulduğu için sevdi insanımız eserlerini okudu. Çekilen dizisini merakla bekledi severek izledi. Hatta Yedi güzel Adam Kütüphaneleri kuruldu. Buraya kadar her şey çok güzel. Peki, Yedi Güzel Adamın Kitapları ve Ülkemizde çıkarılan Dergiler Milli ve İslami eserler ne kadar görmeyenlere ulaştırıldı. Kaç kitap görmeyenler için E-kitap sesli kitap yada kabartma harflerle görmeyenlere sunuldu. Bizim bir derdimiz var. Görmeyenler alanında bir çok Kütüphane var tümünden faydalanıyoruz. ancak Milli ve İslami eserlerin tümü ve piyasada çıkan her esere yayınlandığı anda ulaşmak istiyoruz. Tüm eserler E-kitap kabartma kitap ve sesli kitap olarak yayınlandığı an elimizde olmalı. Şunu diye bilirsiniz daha görmeyenler için bırakın kitapları İmam hatipli ve İlahiyatta okuyan görmeyenlerin kitapları daha sesli kitap E-kitap yada kabartma yazıyla yayınlanmadı ki. Biz umudu yeşertmek zorundayız ülkümüzü ortaya koymak zorundayız. Üşenme erteleme vazgeçme tüm çıkan eserlerin ya yayınlandığı an aynı zamanda E-kitap sesli kitap kabartma yazıyla çıkıncaya kadar mücadelemiz devam edecek.


--

--
Bu mesajı şu gruba üye olduğunuz için aldınız:
Google Grupları "pınarslayt" grubu.
İlginc buldugunuz POWER-POİNT (SLAYT-PPS) yayinlandigi gruptur. Sizinde paylasacaginiz slaytlar varsa gonderin. mutlaka eki slayt olsun
*Herkese açık web sitesi*
http://groups.google.com/group/pnarslayt
*E-posta*
pnarslayt@googlegroups.com
 
 
 
kaliteli slayt grubu
 
 
 
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/pnarslayt?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
---
Bu iletiyi Google Grupları'ndaki "pınarslayt" grubuna abone olduğunuz için aldınız.
Bu grubun aboneliğinden çıkmak ve bu gruptan artık e-posta almamak için pnarslayt+unsubscribe@googlegroups.com adresine e-posta gönderin.
Daha fazla seçenek için https://groups.google.com/d/optout adresini ziyaret edin.