9 Eylül 2015 Çarşamba

((slayt izle)) Mersin'in tanınmış ve ünlü siyasetçilerinden Avukat Burak Canlı,

http://haberanaliz.net/news-canli--birlik-ve-dirliginizi-bo…

ANKARA- Mersin'in tanınmış ve ünlü siyasetçilerinden Avukat Burak Canlı, son günlerde artan terör olayı ve gündemi değerlendirdi.
Av. Burak Canlı:" Son günlerde ülkemizde yaşanan terör ve şiddet olayları milletimizi derinden üzdüğü gibi şahsım olarak bende çok üzgünüm. Bu arada yaşanan olaylar devletimize, milletimize zarar verdiği gibi kamu mallarına, insanlarımızın canlarına kadar halel getirmektedir. Bu durumlar asil milletimizin asil duygulu evlatlarına yakışmaz. Ben bu olayların son bulmasını, devlete ve millete karşı olumsuzluk yapılmamasını arzuluyorum. Şiddetin karşısında olduğumu, demokratik hakların kullanılması sırasında her tür şiddet ve kötülükten uzak durulmasını istiyorum. Bu arada değerli milletimize baş sağlığı dilerken, aziz şehitlerimize yüce Allahtan rahmet, ailelerine ve kalanlara sabır, milletimize birlik ve dirlik diliyorum" dedi.

--
Bu mesajı şu gruba üye olduğunuz için aldınız:
Google Grupları "pınarslayt" grubu.
İlginc buldugunuz POWER-POİNT (SLAYT-PPS) yayinlandigi gruptur. Sizinde paylasacaginiz slaytlar varsa gonderin. mutlaka eki slayt olsun
*Herkese açık web sitesi*
http://groups.google.com/group/pnarslayt
*E-posta*
pnarslayt@googlegroups.com
 
 
 
kaliteli slayt grubu
 
 
 
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/pnarslayt?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
---
Bu iletiyi Google Grupları'ndaki "pınarslayt" grubuna abone olduğunuz için aldınız.
Bu grubun aboneliğinden çıkmak ve bu gruptan artık e-posta almamak için pnarslayt+unsubscribe@googlegroups.com adresine e-posta gönderin.
Daha fazla seçenek için https://groups.google.com/d/optout adresini ziyaret edin.