30 Nisan 2015 Perşembe

((slayt izle)) DEMOKRAT PARTİ MERSİN MİLLETVEKİLİ ADAYLARI VE NEDENLERİ BURAK CANLI

DEMOKRAT PARTİ MERSİN MİLLETVEKİLLERİ ADAYLARI VE NEDENLERİ?

1. Mehmet Ali Yavuz Gen. Bşk. Yrd. Jeoloji Mühendisi 2. Bektaş Sacihan - Avukat

3. Burak Canlı - Avukat 4.Ömer Gül Eğitim Enstitüsü 5. Fatma Oksayoğlu İşletme Fakültesi

6. Tevfik Sucularlı İşletme Fakültesi 7.Aydın Keskin 8. Hatice Leman Turan Emk. Noter Başkâtip

9. Durmuş İşiaçık Veteriner 10. Aysun Ayhan Özel Gvnlk. Yntc. 11. Önder Polat Emekli Belediyeci

Bilmemekteyseniz durumu şöyle özetleyeyim. 2.5 ay önce Mersin Milletvekili Aday Adayı olarak çıkmış olduğum yolda Siyasi Partilerin İl Başkanlarıyla görüşmeler de bulundum. Değişik Partilerin Genel Başkan Yardımcıları gibi GİK üyeleriyle görüş alış verişinde bulundum.

Bazı zamanlar siyasi parti liderlerinin kendileri beni ziyaret ettiler…

Sağ olsunlar var olsunlar. Bu görüşmeler sırasında pek çok bilmediğim, öncesinden düşünemeyeceğim bir takım hayalimizde dahi canlandıramayacağımız gerçeklerle karşılaştım.

Buna karşın bir nokta haricinde tüm liderler tarafıma olması gerekenden de çok ilgi, alaka gösterdiler. Bu kişisel olarak kendilerinin iyi niyetleri ile inançlı ve kararlı olmalarından ileri gelmekteydi.

Hepinize borçlandım. Bilmekteyim. Var olun sağ olun. İnançlı olan dava adamları ile inançsızların gerçekte kimler olduğunu bana gösterdiğiniz için sağ olun.

Pek çok siyasi partinin tarafıma 1. Sıra veya 2.sıra veya 5. Sıra veya 6. Sıra tekliflerini duydum.

Buna karşın gücüm ölçüsünde yaptırdığım anket, araştırma ve yoklamalarda "Burak Canlı herhangi bir siyasi partiden aday olacaksa, seçilmeli! Aksi halde ya aday olmasın ya da 2009 DP Toroslar 2014 Akdeniz Mersin Belediye Başkan Adaylığını olduğu partiden gidip aday olsun dediler." Seçilemeyecek noktalarda ki parti değişikliğine kesin karşılık hâkimdi.

Kardeşlerimize, dostlarımıza ve kamuoyuna teşekkürlerimi sunarım. Sizleri dinledim.

Diğer taraftan 12 yıldır iktidara alternatif olamayan diğer muhalif partilerin eksikliğinden mi yoksa İktidarın üstün performansından mı sonuç değişmemiş aksine iktidar gücüne güç katmaya devam etmiştir. 

İktidar Partisinden beni bugüne kadar hiç aramadı veya sormadıysa sayısız insan değişik tekliflerle gelip hep hoş karşılamıştır. Buna karşın şu an mecliste bulunan hiçbir parti bırakın tarafımıza veya diğer taraflara kapılarını açmayı çay içmeye dahi çağırmamıştır. (Birkaç dostumuzu ayrı tutarım)

Merkez Sağ olarak gördüğüm DP Demokrat Parti'den hem geçmişimin bulunması ve de hem de mecliste sandalyesi bulunan partilerin iktidara alternatif olamayacağını düşündüğüm için DP'den 3. Sıra Mersin Milletvekili Adayıyım.

Ve bu vesileyle tüm aday adayları ile adaylara bu memlekete hizmet aşkı ile ortaya çıktıkları için teşekkürlerimi sunar alternatif olabilecek Merkez Sağ Partisi DP Demokrat Parti'ye oy vermeye çağırırım. Zira yenilgiden sonra dahi Genel Başkanların koltuklarını terk etmeyeceğini görebilmekteyim. Mersin İçel Burak Canlı

--
Bu mesajı şu gruba üye olduğunuz için aldınız:
Google Grupları "pınarslayt" grubu.
İlginc buldugunuz POWER-POİNT (SLAYT-PPS) yayinlandigi gruptur. Sizinde paylasacaginiz slaytlar varsa gonderin. mutlaka eki slayt olsun
*Herkese açık web sitesi*
http://groups.google.com/group/pnarslayt
*E-posta*
pnarslayt@googlegroups.com
 
 
 
kaliteli slayt grubu
 
 
 
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/pnarslayt?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
---
Bu iletiyi Google Grupları'ndaki "pınarslayt" grubuna abone olduğunuz için aldınız.
Bu grubun aboneliğinden çıkmak ve bu gruptan artık e-posta almamak için pnarslayt+unsubscribe@googlegroups.com adresine e-posta gönderin.
Daha fazla seçenek için https://groups.google.com/d/optout adresini ziyaret edin.