23 Şubat 2016 Salı

((slayt izle)) DUYURU EKPSS Başvuruları Başladı

DUYURU  EKPSS Başvuruları Başladı
(23 Şubat 2016)
Engelli Kamu Personel Seçme Sınavı ve Engellilerin Devlet Memurluğuna Alınmaları Hakkında  Yönetmelik" uyarınca Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı (EKPSS) Merkezimiz tarafından 24 Nisan 2016 tarihinde saat: 10.00'da 81 il merkezinde uygulanacaktır.

EKPSS sınavına girmesi gereken adaylar için başvuru süresi 23 Şubat 2016 tarihinde başlayacak, 9 Mart 2016 tarihinde sona erecektir. Sadece kuraya katılmak için başvuru yapacak adaylar için başvuru süresi 03 Mayıs 2016 tarihinde başlayacak, 16 Mayıs 2016 tarihinde sona erecektir.

2016 Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavına (2016-EKPSS);  ortaöğretim kurumlarından, yükseköğretim ön lisans/lisans programlarından mezun olan veya EKPSS'nin geçerlik süresi içinde mezun olabilecek durumda olan engelli adaylar başvurabilecektir.  Birden fazla öğrenim düzeyinden mezun olan adaylar mezun oldukları en üst düzeyden EKPSS'ye başvurmak zorundadır.

Kuraya ise; ilkokul/ortaokul/ilköğretim ile özel eğitim iş uygulama merkezi veya okulu mezunu olan veya EKPSS'nin geçerlik süresi içinde mezun olabilecek durumda olan engelli adaylar başvurabileceklerdir. Bu adaylar sınava girmeyecek, sadece kuraya katılmak için başvuru yapacaklardır.

Özel Eğitim Mesleki Eğitim Merkezi (Okulu) Öğrenim Belgesine sahip olanlar, Özel Eğitim Mesleki Eğitim Merkezi (Okulu) Eğitim Programı ile İş Okulu Eğitim Programı belgesine sahip olanlar, ortaöğretim düzeyinde 2016-EKPSS'ye başvurabileceklerdir.


"Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi (Okulu) Öğrenim Belgesi "ne sahip olanlar, 2016- Kura 'ya başvurabileceklerdir.


Adaylar, başvuru işlemi için ÖSYM Başvuru Merkezine gitmeden önce, aday ve Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı İl Müdürlüğü (varsa ilçe) görevlisi tarafından imzalanmış Ön Kabul ve Taahhüt Beyanı belgesini edinmek zorundadır. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı İl Müdürlüğünden Ön Kabul ve Taahhüt Beyanı belgesini edinmeyen adayların ÖSYM Başvuru Merkezlerince başvuruları kesinlikle alınmayacaktır.

Ortaöğretim Kurumu (Okulu) Müdürlükleri ve ÖSYM Sınav Koordinatörlükleri EKPSS'de ÖSYM Başvuru Merkezi olarak görev yapacaklardır. Başvuru Merkezleri başvuruları, resmi iş gününde ve resmi iş saatleri arasında alacaklardır.   Sınava ilişkin başvuru, başvuru koşulları, sınav, değerlendirme, yerleştirme ve kuraya başvuracaklar ile ilgili kurallar ve işlemler, Ek'te yer alan 2016-EKPSS Kılavuzunda yer almaktadır.  EKPSS'ye ve kuraya başvuracak adayların bu kılavuzu dikkatle incelemeleri gerekmektedir.

Adaylara saygıyla duyurulur.

--
Tel: 0506 514 96 93
Face: saliharikan4

beyazay izmir çalışmalarımız

--
Bu mesajı şu gruba üye olduğunuz için aldınız:
Google Grupları "pınarslayt" grubu.
İlginc buldugunuz POWER-POİNT (SLAYT-PPS) yayinlandigi gruptur. Sizinde paylasacaginiz slaytlar varsa gonderin. mutlaka eki slayt olsun
*Herkese açık web sitesi*
http://groups.google.com/group/pnarslayt
*E-posta*
pnarslayt@googlegroups.com
 
 
 
kaliteli slayt grubu
 
 
 
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/pnarslayt?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
---
Bu iletiyi Google Grupları'ndaki "pınarslayt" grubuna abone olduğunuz için aldınız.
Bu grubun aboneliğinden çıkmak ve bu gruptan artık e-posta almamak için pnarslayt+unsubscribe@googlegroups.com adresine e-posta gönderin.
Daha fazla seçenek için https://groups.google.com/d/optout adresini ziyaret edin.

12 Şubat 2016 Cuma

((slayt izle)) 3 MAKALE AK Parti Kurucu Başkanı ve Şevkat Eli Derneği ve Bağkur,Emeklilik, Yaş Prim ve Zorunluluk Mersin İçel Burak Canlı

ŞEVKAT ELİ BİRLİK VE BERABERLİK YARDIMLAŞMA DERNEĞİ UMUDUMUZ…

Mersin de 2010 yılında Şevkat Eli Birlik Yardımlaşma Derneği kurulmuş.

Başkanlığını AK Parti Mersin Kurucu İl Başkanı İş Adamı Ali Kılıç Bey yürütmekte.

Diğer faaliyetlerinin sünnet gibi yanı sıra 9588 aileye yardım ulaştırmış. Söz konusu kuruluşu ziyaretimiz sırasında Toplum Destekli Polislik Şube Emniyet Müdürümüz Hacı Ahmet Önel beyde bulunmaktaydı.

Gıda dışında temizlik malzemesi ve kıyafet yardımları da mevcut. Emniyetle ortak bir çalışma yürütülmekte.

Emniyet Müdürlüğü yardımların sevk ve idaresinden sorumlu. Dağıtımı yapılacak malların bulunması ve tedarikinden ise diğer siviller sorumlu.

Ve bu Türkiye'mizde bir tek Mersinde mevcut.

Gerçekten büyük çaba ve gayret göstererek bu kişiler hizmet vermeye çalışmakta. Tebrik ediyorum. Ayrıca Mersinli bu yardıma katkı sağlayan iş adamlarımıza, esnafımıza ve vatandaşımıza da helal olsun. Kutlarım.

Yardım edilen insan sayısı oldukça yüksek. Ve bu yardımlar gerçekten ihtiyaç sahibi insanlara yapılmakta. Evi, gayrimenkulü olmayan ve geliri bulunmayan ihtiyaç sahibi vatandaşlarımız en azından bir nefes bir soluk alıyorlar.

Söz konusu ziyaretimiz sırasında AK Partili İş adamı Hüseyin Pala'da bulunmaktaydı. Kendiside ayrıca bu kurumun tanıtılması ve yardım tedarik konularında çevresini ve arkadaşlarını bilgilendireceğini ve bu işte sorumluluk almaya çalışacağını söyledi. Ve tüm bu hizmete gönül verenleri ayrı ayrı tebrik etti.

Bazı haberler de bazı kuruluşların toplanan yardımları un ufak ettiğine ilişkin ülkemizde haberler yapılmakta. Oysaki bu kuruluşta bu bırakın mümkünlüğünü hayal bile edilemez.

Zira polis işin başında. Polisimizi de ayrıca kutlarım.

Bu işe gönül vermiş, emek vermiş katkıda bulunmuş ve yardımından faydalanmış her vatandaşımıza helali hoş olsun.

Coğrafyamızın böyle paylaşmanın böylesine yardımlaşmanın örnekleriyle dolup taşması dileğiyle. Mersin İçel Burak Canlı



BAĞKUR, EMEKLİLİK, YAŞ, PRİM VE ZORUNLULUK…

Bir adamın veya kadının pirimi dolmuş ve emeklilik yaşını beklerken… Ve kendi işinde çalışmaya devam etmekte iken neden bağkur pirimi ödemeye devam etmek zorunda olsun?

1.Yolda, Primi dolan kişi bence sağlık güvencesinden otomatik yararlandırılıp prim ödemesi sonlandırılmalı. Yok biz daha çok maaş vereceğiz hediyeler, bonuslarla süsleme yapacağız denilmekteyse isteğe bağlı prim ödeme yoluna gidilmeli…

Emekli olmuş ağabeylerimizin, analarımızın bağkura dayalı çalışması varsa emekli maaşlarından kesilen ödenti iptal olmuşken neden? Ve neden? Primi dolmuş ve emekli maaşına bağlanamamış, amcamdan, primi dolmuş teyzemden Bağkur ödemesi yapması beklensin?

Bir taraftan yaşı bekle! Diğer taraftan pirimin dolmuş olsun ve maaş alma ve sağlık güvencen de üstüne olmasın ve Bağkura dayalı çalışman bulunmaktaysa da prim ödemeye devam et… Anlamsız dünya ve anlamsız meseleler…

Şu üç kuruşluk dünya da hayatımızı zorlaştıracak ve yaşamayı güçleştirecek her alanda prosedür ve her alan da kimyamızı bozan düzenlemeler…

Olaylar dolu memlekette pirimi dolmuş ve fakat emeklilik yaşını bekleyen mağdurlar var ya hani şu mağdurlar… Onlar için zaten herhangi bir umut görünmemekte…

Onlara umut olalım. Onlara ışık olalım. Nasıl mı? Ben de proje çok. Neden mi? Çünkü insan çünkü memleket sevdalısıyım… Diyeceğim kim bilir başına neler gelir. Vazgeçtim…

2. Yolsa, Batık denizin tayfalarıyla kafa bulmaya gelmezse de açalım bir hesap oturtalım başına bir muhalifi özellikle de muhalif olmalı, Taksimci olmalı, Ergenekon'a ve Balyoza destek vermiş olmalı ve hatta şu an paralelci olmalı… Yani dünyayla barışık olmalı, yani merkezi insan olmalı, yani kapılar ona açık olmalı…

İşte o başlatılan kampanyayla televizyonlarda, köylerde, Diyarbakır Sur'da ve bilumum ülkelerin bilumum coğrafyalarında daha iyi daha güzel günler için SGK'ya para toplasın… Dünyada hayalinin bile kurulamayacağı parayı toplayıp SGK'nın borçlarını kapasın.

Ve yaşı bekleyenler beklemez olsun, Prim ödemek zorunda kalmaz olsun, 65 yaş emeklilik yaşı 70'e çıkmaz olsun…

Vatandaş olarak elimi taşın altına koymaya hazırım, Milli Projemiz SGK'nın borçlarını kapamak ve daha iyi ve daha güzel günler için bugünden itibaren hayal dahi edemeyeceğimiz bir SGK'ya sahip olmak için siz var mısınız?

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanımız Süleyman Soylu bu mesele siyaset değil bu mesele insan bu mesele memleket meselesidir… İmkânsız ve olanaksız görünen her meseleyi çözüme hayali olanlar götürür… Lider olmak, sevdalı olmak ve dünyaya SGK'yı temize çıkaran adam olarak isminizi yazdırmak fırsatını kullanabilmeniz dileğiyle… Mersin İçel Burak Canlı

 

 



SİSTEMLE KAVGA ETMEYECEKSİN YOKSA EZİLİRSİN…

Adamlar bir sistem kurgulamışlar.

Hangi adamlar? Ne zaman? Niçin? Nerede?

Bilmiyorum…

Kurgulanmış bir sistem…

Sistemle kavga edecek olursan…

Sonun yok…

Çözüm Yok…

Derdine derman yok…

Ben korkun… Ben geri adım atın diye yazmıyorum…

Ben gariban… Ben kimsesiz…

Ve ben öksüz ve ben yetim…

Ateş olsak… Boş…

Sistemin içerisinde haklıymışsın… Doğruymuşsun… Nafile…

Bu Sistemden kurtuluş bu sistemden kaçış yok…

Hotel California şarkısını şu an dinliyorum…

Bir zamanlar belki şimdilerde de ben bilmem! Peki, kim bilir? Sistem…

Yasaktı…

Sistemle kavga olmaz… Her kez ajan… Her kez tezgâhçı… Her kez sisteme çalışır…

Ve herkes herhangi bir yerinden, sistemin adamı…

Görüntüde sistemle kavga edenler dahi… En yükseğine kadar sistemin adamı…

Sistemin adamı olmayanı göremezsiniz! Duyamazsınız! Bilemezsiniz!

Çünkü sistem adamı ya un ufak ya da adam ederler…

"Evlat Sistemle Kavga Edemezsin" dedi bir karanlık bir yüz… Ben ona "sen yanmasan ben yanmazsam…" diyecektim ki… "Yanan sen olma! Yanık acı verir" dedi…

Karanlıklar aydınlığı boğar… Çünkü karanlıklar için eğitime, karanlıklar için hiçbir araca gerek yoktur…

Sonuç: Yüreğinde İnanç Barındıran Bireyler ne karanlıktan ne de yanmaktan korkar… Mersin İçel Burak Canlı

--
Bu mesajı şu gruba üye olduğunuz için aldınız:
Google Grupları "pınarslayt" grubu.
İlginc buldugunuz POWER-POİNT (SLAYT-PPS) yayinlandigi gruptur. Sizinde paylasacaginiz slaytlar varsa gonderin. mutlaka eki slayt olsun
*Herkese açık web sitesi*
http://groups.google.com/group/pnarslayt
*E-posta*
pnarslayt@googlegroups.com
 
 
 
kaliteli slayt grubu
 
 
 
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/pnarslayt?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
---
Bu iletiyi Google Grupları'ndaki "pınarslayt" grubuna abone olduğunuz için aldınız.
Bu grubun aboneliğinden çıkmak ve bu gruptan artık e-posta almamak için pnarslayt+unsubscribe@googlegroups.com adresine e-posta gönderin.
Daha fazla seçenek için https://groups.google.com/d/optout adresini ziyaret edin.

9 Şubat 2016 Salı

((slayt izle)) Fwd: Gön: ATA ATUN ... AASRC Uluslararası SPEHES-İZMİR Konferansı çağrısı



 Ata Atun <ata.atun@gmail.com>
9 Şubat 2016 17:56
 ATA ATUN ... AASRC Uluslararası SPEHES-İZMİR Konferansı çağrısı
 Ata Atun <ata.atun@gmail.com>


Sayın Akademisyen

 

Amerika Birleşik Devletlerinin akademik yaşamında saygın bir yeri olan ve UlrichsWeb, Index Copernicus, Google Scholar gibi 26 farklı kuruluş/veri tabanı tarafından taranan American Academic And Scientific Research Journal (AASRJ) İzmir'de uluslararası konferans düzenlemektedir. Kabul edilen makaleler 

AASRJ'nin yayınladığı ULUSLARARASI ÇOK DİLLİ AKADEMİK DERGİ'de  yayınlanacaktır.

 

Konferans, Türkçe veya İngilizce olarak, YÖK'ÜN (Yüksek Öğrenim Kurumu) ilan ve kabul ettiği tüm Ana Bilim Dalları kapsamında yer alan konularda katılıma ve makale sunumu başvurusuna açıktır.  

 

Katılımını beklediğimiz bu konferans ile ilgili gerekli tüm bilgiler ekte gönderilmiştir. 


Sevgi ve Saygılarımla

Prof. Dr. Ata ATUN
GSM : +90 - 548 871 1111
Twitter: @ataatun
Facebook: Ata Atun 



--

Görüş, düşünce ve iletileriniz için aşağıdaki haberleşme ağını kullanabilirsiniz

Saygılarımla

kotanlartr@googlegroups.com

 http://groups.google.com.tr/group/kotanlartr?hl=tr

 

--
Bu mesajı şu gruba üye olduğunuz için aldınız:
Google Grupları "pınarslayt" grubu.
İlginc buldugunuz POWER-POİNT (SLAYT-PPS) yayinlandigi gruptur. Sizinde paylasacaginiz slaytlar varsa gonderin. mutlaka eki slayt olsun
*Herkese açık web sitesi*
http://groups.google.com/group/pnarslayt
*E-posta*
pnarslayt@googlegroups.com
 
 
 
kaliteli slayt grubu
 
 
 
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/pnarslayt?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
---
Bu iletiyi Google Grupları'ndaki "pınarslayt" grubuna abone olduğunuz için aldınız.
Bu grubun aboneliğinden çıkmak ve bu gruptan artık e-posta almamak için pnarslayt+unsubscribe@googlegroups.com adresine e-posta gönderin.
Daha fazla seçenek için https://groups.google.com/d/optout adresini ziyaret edin.

((slayt izle)) Fwd: JAPONLAR DAN ÖĞRENİLMESİ GEREKEN 10 NİTELİK...


 feyzi yurdagul <feyziyurdagul@gmail.com>
 9 Şubat 2016 22:07
: JAPONLAR DAN ÖĞRENİLMESİ GEREKEN 10 NİTELİK...





JAPONLARDAN ÖĞRENİLMESİ GEREKEN 10 NİTELİK...


Japonlar,
ne Hıristiyan,
ne Musevi
ne de Müslüman.
Ne peygamberleri,
ne de kutsal kitapları var ama,
inandıkları insani değerler ile
bütün dünyaya ders verdiler.
Demek ki; insan olmak, başka birşey.
İnternette yaygın biçimde dolaşan aşağıdaki metin Japonya deneyimine
ilişkin dikkate değer noktaları dile getirdiği için, Prof. Dr. Mikdat
Kadıoğlu'nun önerisiyle İngilizceden çevrilmiştir.


JAPONLAR'DAN ÖĞRENİLMESİ GEREKEN 10 TEMEL İLKE..
Çeviren: Erkan Altinsoy (deprem danışmanı)


1. AĞIRBAŞLILIK
Hiçbir dövünme ya da aşırı hareketlerle ızdırap ifade etme görüntüsü yok. Üzüntünün kendisi yüceltildi.

2. ONUR
Su ve yiyecek kuyruklarındaki disiplin. Hiçbir kaba söz ya da sert el
kol hareketi yok. Sakinlikleri övgüye değer.

3. YETENEK
Örneğin, inanılmaz mimarlar. Binalar sallandı ama yıkılmadı.

4. ERDEM
İnsanlar sadece o anda gerksinmeleri olanları aldılar, herkes bir  şeyler alabilsin diye.

5. DÜZEN
Hiçbir dükkan yağmalama yok. Yollarda korna çalmak, sollamak yok.
Sadece anlayışlı tavırlar.

6. ÖZVERİ
Elli çalışan deniz suyu pompalamak için nükleer reaktörlerin içinde
kaldı. Bunların yaptıklarının karşılığı nasıl ödenebilir?

7. DUYARLILIK
Lokantalar fiyatlarında indirim yaptı. Korunmayan bir bankamatiğe hiç
kimse saldırmadı. Güçlüler zayıflara baktı.

8. EĞİTİM
Yaşlılar ve çocuklar dahil herkes ne yapacağını tam olarak biliyordu.   Aynen de yaptılar.

9. MEDYA
Bültenlerde kendilerini mükemmel bir şekilde dizginlediler. Aptalca konuşan muhabirler/spikerler yoktu. Sadece sakin bir şekilde yapılan
habercilik. En önemlisi de;
DURUMDAN FAYDALANARAK KOLAY YOLDAN KENDİNE  PAY ÇIKARMAYA ÇALIŞAN POLİTİKACILAR YOKTU.

10. VİCDAN
Bir mağazada elektrikler kesildiğinde, insanlar aldıkları şeyleri tekrar raflarına koydular ve sessiz bir şekilde çıktılar.
Ülkeleri dev bir afete uğramış durumdaki Japon vatandaşlarından dünyanın alacağı çok dersler var

 

 




--
Bu iletiyi Google Grupları'ndaki "Genç Kemalistler" grubuna abone olduğunuz için aldınız.
Bu grubun aboneliğinden çıkmak ve bu gruptan artık e-posta almamak için genc-kemalistler+unsubscribe@googlegroups.com adresine e-posta gönderin.
Bu gruba yayın göndermek için, genc-kemalistler@googlegroups.com adresine e-posta gönderin.
Bu grubu https://groups.google.com/group/genc-kemalistler adresinde ziyaret edebilirsiniz.
Daha fazla seçenek için https://groups.google.com/d/optout adresini ziyaret edin.



--

Görüş, düşünce ve iletileriniz için aşağıdaki haberleşme ağını kullanabilirsiniz

Saygılarımla

kotanlartr@googlegroups.com

 http://groups.google.com.tr/group/kotanlartr?hl=tr

 

--
Bu mesajı şu gruba üye olduğunuz için aldınız:
Google Grupları "pınarslayt" grubu.
İlginc buldugunuz POWER-POİNT (SLAYT-PPS) yayinlandigi gruptur. Sizinde paylasacaginiz slaytlar varsa gonderin. mutlaka eki slayt olsun
*Herkese açık web sitesi*
http://groups.google.com/group/pnarslayt
*E-posta*
pnarslayt@googlegroups.com
 
 
 
kaliteli slayt grubu
 
 
 
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/pnarslayt?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
---
Bu iletiyi Google Grupları'ndaki "pınarslayt" grubuna abone olduğunuz için aldınız.
Bu grubun aboneliğinden çıkmak ve bu gruptan artık e-posta almamak için pnarslayt+unsubscribe@googlegroups.com adresine e-posta gönderin.
Daha fazla seçenek için https://groups.google.com/d/optout adresini ziyaret edin.

((slayt izle)) ÖNDER'den velilere 'seçmeli ders' hatırlatması?


ÖNDER İmam Hatipliler Derneği Eğitim Komisyonu, din eğitiminin tüm öğrencilerimiz tarafından asgari düzeyde alınmasının faydalı olacağından hareketle ülkemizdeki tüm velilere çağrıda bulundu:
Muhterem Velimiz,
Geleceğimizi emanet edeceğimiz çocuklarımızın milletin emanetine sahip çıkabilmek ve güvenli bir şekilde geleceğe taşımak için sahip olmaları gereken medeniyet tasavvuruna ihtiyaç vardır. Çocuklarımızın bu tasavvura sahip olmalarının yolu da temel dini bilgilerden geçmektedir. Tercihini hangi meslekten yana yaparsa yapsın her bir gencimizin manevi dinamiklerden yoksun olmaması gerektiğine inanıyoruz. 
Bu vesileyle 4. ve 8. Sınıflarda eğitim gören çocuklarımız, gelecek yıl okuyacakları dersleri şimdiden seçecekleri için sizleri Kur'an-ı Kerim, Hz. Muhammed'in Hayatı, Arapça ve Temel Dini Bilgiler derslerini seçme konusunda duyarlı olmaya davet ediyoruz. 
Okul yöneticileri, öğretmenler, Okul Aile Birlikleri, okul dernekleri ve ilgili sivil toplum kuruluşlarından da destek alarak etkili ve yaygın çalışma yapmanızı istirham eder, saygılar sunarız.
Son tercih tarihi: 19/02/2016
Raif Nas
ÖNDER Eğitim Komisyonu Başkanı 

Skaype. saliharikan2
Tel: 0506 514 96 93
Face: saliharikan4

beyazay izmir çalışmalarımız

--
Bu mesajı şu gruba üye olduğunuz için aldınız:
Google Grupları "pınarslayt" grubu.
İlginc buldugunuz POWER-POİNT (SLAYT-PPS) yayinlandigi gruptur. Sizinde paylasacaginiz slaytlar varsa gonderin. mutlaka eki slayt olsun
*Herkese açık web sitesi*
http://groups.google.com/group/pnarslayt
*E-posta*
pnarslayt@googlegroups.com
 
 
 
kaliteli slayt grubu
 
 
 
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/pnarslayt?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
---
Bu iletiyi Google Grupları'ndaki "pınarslayt" grubuna abone olduğunuz için aldınız.
Bu grubun aboneliğinden çıkmak ve bu gruptan artık e-posta almamak için pnarslayt+unsubscribe@googlegroups.com adresine e-posta gönderin.
Daha fazla seçenek için https://groups.google.com/d/optout adresini ziyaret edin.