31 Mart 2012 Cumartesi

((slayt izle)) TUZ VE ŞEKER (OKUMANIZI ÖNERİRİM)

Gecenlerde bir supermarkette alisveris yaparken cok yasli bir kadin eline bir t...uz paketi almis gorevliye soruyor: ''Yavrum bunun uzerinde kaya tuzu mu, gol tuzu mu..... v.s.. yazmiyor. Ben kaya tuzundan imal edilenini almak istiyorum.''.
Once kadincagizin yaptigini bir yaslilik davranisi zannettim. Inceledim, sordum sorusturdum, meger kadincagiz hakliymis. Simdi ben de uzerinde kaya tuzu yazanlari satin almaya calisiyorum.
Hatirlarsiniz buna benzer bir ileti de seker icin dolasmisti. Megerse ulkemizde seker, pancardan imal edildigi gibi genleriyle oynanmis misirdan da imal ediliyormus (bunun arkasinda da maalesef bizim prenslerimiz varmis). Simdi ben, paketin uzerinde ''yuzde yu z pancar sekerinden imal edilmistir'' yazisini gormezsem satin almiyorum.
Artık tuz yemeyin yedirmeyin ! Nedenine gelince aşağıdaki yazıyı okuyun. Neden yememeniz gerektiğini anlayacaksınız.

TUZ GÖLÜ

Aşağıdaki bilgiler maalesef doğru...
Sonra; Türkiye neden kanserden kırılıyor..' diye soruyoruz...! ?
Tuz Golü, Van Gölü'nden sonra ülkemizdeki ikinci büyük golüdür... Uzunluğu 80 km olan Tuz Gölü'nün genişliği 48 kilometreyi bulur... Geniş bir alanı kapsamasına karşılık çok sığ bir göldür... Dünyanın en tuzlu göllerinden biridir... Litresinde 329 gram gibi çok yüksek oranda tuz ihtiva etmek! tedir.. . Gölün bu özelliğini değerlendirerek tuz elde etmek amacıyla kıyılarında çok sayıda tuzla kurulmuştur..Bu tuzlalardan elde edilen tuz Türkiye'nin gereksinimi olan tuzun büyük bölümünü karşılamaktadır. .
Türkiye'nin oldukça kurak bir yerinde yer alması nedeni ile bu sığ bölgelerde çok yoğun bir şekilde buharlaşma görülür... Doğu kısmındaki körfez dışında tümüyle kuruyan Gölün tabanında, kalınlığı yer yer 30 cm.'yi bulan mevsimlik bir tuz katmanı oluşmaktadır.. . Tuz Gölü'nün en derin yeri sadece 2 m.'dir. Öteki kesimlerin derinliği sadece santimetrelerle ölçülebilmektedir.
Göle dökülen en önemli akarsular? Peçeneközu deresi' ile Melendiz çayı'dır. Coğrafya bilgileri aynen böyle diyor. Coğrafya bilgilerine girmemiş aci gerçek ise şudur:
Tuz Gölüne dökülen en büyük akarsu Konya' nın şehir kanalizasyonudur. .. Çumra yönüne verilen kanalizasyon bu doğrultu üzerinden maalesef herhangi bir arıtmaya tabi tutulmadan doğrudan Tuz Gölü'ne akıtılmaktadır. ..
Bir milyonu gecen şehir nüfusunun sanayi artıklarını da taşıyan şehir kanalizasyonu bizlere iyotlu ya da iyotsuz tuz olarak geri dönmektedir.. .
Bu faciaya dur demek ve tuzun kokmasına fırsat vermemek için her sorumlu vatandaşın üzerine düşen görevi yerine getirmesi gerektiği inancı ile bu mesajı ulaşabileceğimiz her kişiye gönderelim ve ilgilileri göreve davet edelim.... Yoksa hepimizin yemeğinde Konya'lıların katkısı olmaya devam edecek.'



Yrd. Doc.. Dr.. MUSTAFA DURAN
PAMUKKALE ÜNİVERSİTESİ
FEN-EDEBİYAT FAK. BİYOLOJİ BÖL.
PK:20017
DENİZLİ
TEL:+90 258 2134030-1178
CEP:05334361297
FAX:+90 258 2125546
SAGLIKLI VE BİLİNÇLİ BİR TOPLUM İÇİN
Lütfen dağıtıma yardımcı olun
Devamını Gör

--
Bu mesajı şu gruba üye olduğunuz için aldınız:
Google Grupları "pınarslayt" grubu.
İlginc buldugunuz POWER-POİNT (SLAYT-PPS) yayinlandigi gruptur. Sizinde paylasacaginiz slaytlar varsa gonderin. mutlaka eki slayt olsun
*Herkese açık web sitesi*
http://groups.google.com/group/pnarslayt
*E-posta*
pnarslayt@googlegroups.com
 
 
 
kaliteli slayt grubu
 
 
 
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/pnarslayt?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin

((slayt izle)) Atatürkçü Düşünce Derneği ( ADD ) İZMİT ŞUBESİ 6. GENEL KURULU YAPILDI // Hasan KOTAN





 (ADD) İzmit Şubesi`nin 6. genel kurulu 31 Mart 2012 de dernek binasında yapıldı.
 
 
Yönetim Kurulu; Hasan Kotan, Fuat Tekin, Emrullah Oğuztürk, İsmail Hakkı Okur, Ali Evren, Halil Tolunay ve Ahmet Kavaz.
Denetleme kurulu; Mustafa Demirtaş, Mirali Korkmaz, Mazlum Güler.
Disiplin kurulu; Hasan Tezcan, Sezai Pirimoğlu, Kemal Bayraktar.
Onur ve danışma kurulu; Ertuğrul Kazancı, Atakan Sonugelen, Fatih Çağlar, Mustafa Güner, Bozkurt Uslu, Cihat Altınyuva, Bilal Şener, Türker Ercan, Devrim Özaydın, Yener Yurteri ve Mustafa Parmakeri.
 
8 Nisan 2012 Pazar günü, yeni yönetim kendi arasında görev dağılımı yapacaktır.
 
Yeni seçilen yönetim kurulu adına yaptığım açıklama aşağıdadır
Saygılarımla
Hasan KOTAN
 
 

 

31.03.2012  //  Sayın Divan,  Sayın Basın Mensupları ve Çok Değerli Arkadaşlarım,

1989 yılında, Prof. Dr. Muammer Aksoy, Bahriye Üçok ve arkadaşları tarafından kurulan derneğimiz, Ülkemizin kurucusu ve kurtarıcısı Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu Cumhuriyeti, bağımsızlığı, yaptığı devrimleri ve Kuvayı Milliye ruhunu savunmayı temel görev kabul etmiştir.

      Şubemiz, ADD Bekirpaşa adıyla, 1998 yılının Mart ayında kurulmuş olup, 2005 yılından bu güne kadar da, Sayın Ahmet KAVAZ’ın Şube Başkanlığıyla, Kocaeli genelinde önemli çalışmalara imza atmıştır.  Sayın Ahmet KAVAZ, Atatürk idealleri uğruna canını verecek kadar inançlı, sahte Atatürkçülüğün maskelerini düşürecek kadar yürekli, Kuvayı Milliye ruhunu yüreğinin en derinliklerinde saklayacak kadar içten, samimi ve onurlu bir insandır. Böyle bir başkandan, dernek yönetimini devralıp mücadeleyi kaldığı yerden devam ettirmek, hem çok zor, hem de çok onurlu bir sorumluluktur.

Sayın Ahmet KAVAZ, bundan sonra da mücadele geleneğinden ve tecrübelerinden istifade edeceğimiz büyük bir hazinedir. Yardımlarını esirgemeyeceği inancıyla, kendilerine, 2005 yılından bugüne kadar, sağlığını dahi hiçe sayarak, şubemiz için yaptığı sayısız hizmetlerden dolayı, şükranlarımızı, sevgi, saygı ve sonsuz teşekkürlerimizi sunarız.

 

      Çok değerli arkadaşlarım, her şeyin hızla değiştiği, her şeyin alabora olduğu, çok zor ve çetin bir dönemden geçmekteyiz. Emperyalizm, Nato’suyla, yerli işbirlikçileriyle, ajanlarıyla ve sözüm ona sivil toplum kuruluşlarıyla, tüm dünya uluslarını, okyanus ötesinden yönetecek şekilde biçimlendirmeye çalışmaktadır. Bunun için, her bölgede veya ülkede farklı söylemler geliştirmektedir.    Emperyalizm, Arap Baharı gibi, Turuncu devrim gibi, Demokratik açılım gibi, kulağa hoş gelen isimlerle, etnik, dinsel, mezhepsel kargaşa ve çatışma ortamları yaratmakta, toplumları ayrıştırarak ülkeleri parçalamaktadır. Örneğin arap baharını, eski ABD Dışişleri Bakanı Condoleezza Rice şöyle tanımlamaktadır: Arap baharı Büyük Ortadoğu İnisiyatifi olarak bilinen stratejinin sonucu olarak doğmuştur.

Sevgili arkadaşlarım, bu tespitlerden hareketle, Türkiye Cumhuriyeti iki büyük tehlikeyle karşı karşıyadır. Bunlardan birisi, doğrudan ulusal bütünlüğümüzü yani üniter yapımızı hedef alan ve Türkiye Kürdistan’ı adıyla da ifade ettikleri, Doğu ve Güneydoğu illerinde bağımsız bir Kürt devleti kurmayı amaçlayan PKK tehdididir. Geriye doğru baktığınızda, 1918’lerde kurulan ve hamiliğini İngiltere’nin yaptığı Kürt teali cemiyetiyle, PKK’nın amaç ve ideolojileri açısından hiçbir farkının olmadığını göreceksiniz.

Karşı karşıya olduğumuz bir diğer tehdit ise, doğrudan aydınlanmayı, devrimleri kısacası laik, demokratik, modern Türkiye Cumhuriyeti’ni ve kurumlarını hedef alan dogmatik, akıl ve bilim dışı, adına ılımlı İslam da denen yapılanmanın, devletin kılcal damarlarına kadar nüfuz etme eğiliminden doğan tehdit ve tehlikedir.  Bugünkü Ilımlı İslam ve gerici yapılanmanın hedefleri ile 19 Şubat 1919 tarihinde İstanbul’da İskilipli Atıf Hoca tarafından kurulan Teali İslam Cemiyetinin amaç ve ideolojisi arasında da hiçbir fark yoktur.

Özetle, ülkemizin, yüzyıl öncesinde karşı karşıya kaldığı tehdit ve tehlikeler ne ise, bugün de aynıdır. Sadece aktör ve figüranları değişmiştir.

Sevgili dostlarım, yaklaşık bir buçuk ay önce Çorum'un İskilip ilçesindeki Devlet Hastanesinin adının değiştirilerek “İskilip Atıf Hoca Devlet Hastanesi’’ olarak düzenlenmesi tesadüfî değildir. “iade-i itibar”ı sağlanan bu kişinin, gerçekte amansız bir Kuvayı milliye düşmanı olduğunu, ulusal kurtuluşun ve devrimlerin karşısında saf tuttuğunu hepiniz çok iyi biliyorsunuz.

Değerli Atatürkçüler, bize göre Türkiye Cumhuriyeti’nin düşmanları sayılan etnik ve dinsel olgular, kendi iç dinamikleriyle oluşmuş tehlikeler değillerdir. Gerek PKK yapılanmasında, gerekse gerici ve yobaz kültürün oluşmasında ve yaygınlaşmasında Emperyalizm temel faktördür. Bu çok açık ve nettir.

Çok değerli arkadaşlarım, özetle, derneğimizin tavrı ve duruşu, bu iki büyük tehlikenin analizine göre şekillenecektir.

Atatürkçü olmanın, bağımsızlıktan, ulusal bütünlükten ve aydınlıktan yana olmanın suç sayıldığı günümüzde, derneğimize çok büyük görevler düşmektedir. Bu bizim tarihi sorumluluğumuzdur. Koyacağımız hedefleri ve atacağımız adımları, bu ciddiyetle hayata geçirmemiz gerekecektir.

Değerli dostlarım bu itibarla Hıfzı Veldet VELİDEDEOĞLU’NDAN, Muammer AKSOY’LARDAN, Bahriye ÜÇOK’LARDAN,  Çetin EMEÇ’LERDEN, Necip HABLEMİTOĞLU ve Uğur MUMCU’LARDAN aldığımız bayrağı, hukukun dışına taşmadan daha da yükseklere taşıyacağımızdan kimsenin kuşkusu olmasın.

 

Hepinize sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

ADD İzmit Şubesi Yönetim Kurulu adına

Hasan KOTAN

 

Görüş, düşünce ve iletileriniz için aşağıdaki iletişim ağını kullanabilirsiniz

Saygılarımla

kotanlartr@googlegroups.com

 http://groups.google.com.tr/group/kotanlartr?hl=tr

 





--

Görüş, düşünce ve iletileriniz için aşağıdaki iletişim ağını kullanabilirsiniz

Saygılarımla

kotanlartr@googlegroups.com

 http://groups.google.com.tr/group/kotanlartr?hl=tr

 


--
Bu mesajı şu gruba üye olduğunuz için aldınız:
Google Grupları "pınarslayt" grubu.
İlginc buldugunuz POWER-POİNT (SLAYT-PPS) yayinlandigi gruptur. Sizinde paylasacaginiz slaytlar varsa gonderin. mutlaka eki slayt olsun
*Herkese açık web sitesi*
http://groups.google.com/group/pnarslayt
*E-posta*
pnarslayt@googlegroups.com
 
 
 
kaliteli slayt grubu
 
 
 
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/pnarslayt?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin

(MADENCİYİZTR) Pafta İhtiyacı

N28-C4 jeoloji paftasına ihtiyacım var. ugras.candeger@gmail.com adresine gönderirseniz sevinirim...

--
www.madenilan.com (Aracısız ve ücretsiz madencilik ilan portalı)
Grubun sahibiyle iletişim:Maden Yük.Müh. Abdullah AKÖZEL. aakozel@gmail.com 0506 427 42 22
Bu mesajı Google Grupları "MADENCİYİZTR" grubu.na üye olduğunuzdan aldınız.
Bu gruba posta göndermek için , mail atın : madenciyiztr@googlegroups.com
Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin:
madenciyiztr+unsubscribe@googlegroups.com
Daha fazla seçenek için,
http://groups.google.com.tr/group/madenciyiztr?hl=tr adresinde bu grubu
ziyaret ediniz.

(MADENCİYİZTR) 1 a ve 1 b grubu işletme projesi

Elinde 1 a ve 1 b grubu işletme projesi örneği olan bir meslektaşım gönderebilirse çok memnun olurum
şimdiden teşekkür ederim

--
www.madenilan.com (Aracısız ve ücretsiz madencilik ilan portalı)
Grubun sahibiyle iletişim:Maden Yük.Müh. Abdullah AKÖZEL. aakozel@gmail.com 0506 427 42 22
Bu mesajı Google Grupları "MADENCİYİZTR" grubu.na üye olduğunuzdan aldınız.
Bu gruba posta göndermek için , mail atın : madenciyiztr@googlegroups.com
Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin:
madenciyiztr+unsubscribe@googlegroups.com
Daha fazla seçenek için,
http://groups.google.com.tr/group/madenciyiztr?hl=tr adresinde bu grubu
ziyaret ediniz.

(MADENCİYİZTR) MADEN MÜH İŞ İLANI ANTALYA ALANYA CİVARINDA MERMER OCAGI

Antalya ili alanya ilçesi civarında mermer ocagında şantiyede kalacak Teknik nezaret sertifikalı sürücü ehliyeti olan maden mühendisi arkadaşların CV ve taleplerini
firma sahibi nin vm.0042@hotmail.com  adresine göndermeleri rica olur.
 
saglıcakla kalın
Suphan Yaşar

--
www.madenilan.com (Aracısız ve ücretsiz madencilik ilan portalı)
Grubun sahibiyle iletişim:Maden Yük.Müh. Abdullah AKÖZEL. aakozel@gmail.com 0506 427 42 22
Bu mesajı Google Grupları "MADENCİYİZTR" grubu.na üye olduğunuzdan aldınız.
Bu gruba posta göndermek için , mail atın : madenciyiztr@googlegroups.com
Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin:
madenciyiztr+unsubscribe@googlegroups.com
Daha fazla seçenek için,
http://groups.google.com.tr/group/madenciyiztr?hl=tr adresinde bu grubu
ziyaret ediniz.

(MADENCİYİZTR)


Descrizione del lavoro

What are your responsibilities? 

3M Turkey is looking for a Planning Engineer for its Cerkezkoy Plant;

  • Management of supply chain product flow to support customer requirements.
  • Scheduling procurement and manufacturing for a specified group of products.
  • Review material flow parameters such as order quantity, lot size, make cycle frequency, replenishment interval and recommends appropriate levels to support the business/customer requirements.
  • Manages raw material and semi-finished inventory buffer quantities.
  • Continuously works to improve the planning and scheduling process.
  • Identifies ways to improve customer service, inventory investment, and supply chain efficiency to achieve measurable results; participates in implementation.

Competenze ed esperienze desiderate

  • University degree of engineering, Industrial Engineering is preferable
  • At least 2 years of relevant experience in inventory planning & demand planning
  • Experience to handle multi-system supply process
  • Service and result oriented with excellent communication & interpersonal skills
  • Ability to work with multifunctional manufacturing modules / being proactive
  • Experienced in MS Office applications, familiar with ERP,MRP
  • Residence in Cerkezkoy or Bahcesehir location is required 
  • All applicants must be fluent in English, proficient in MS Office Package and no military obligation(for male candidates only).



--
www.madenilan.com (Aracısız ve ücretsiz madencilik ilan portalı)
Grubun sahibiyle iletişim:Maden Yük.Müh. Abdullah AKÖZEL. aakozel@gmail.com 0506 427 42 22
Bu mesajı Google Grupları "MADENCİYİZTR" grubu.na üye olduğunuzdan aldınız.
Bu gruba posta göndermek için , mail atın : madenciyiztr@googlegroups.com
Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin:
madenciyiztr+unsubscribe@googlegroups.com
Daha fazla seçenek için,
http://groups.google.com.tr/group/madenciyiztr?hl=tr adresinde bu grubu
ziyaret ediniz.

30 Mart 2012 Cuma

((slayt izle)) GARANTİ BANKASI'nın son REKLAMININ YORUMU / Mahiye Morgül: Parçalı Piyasacı Eğitim Diizgesi / Alpaslan Işıklı: Millet ve Türk Kavramları Üzerine // BEYAZIT KAHRAMAN



 BEYAZIT KAHRAMAN <beyazk@gmail.com>
31 Mart 2012 00:30

Mahiye Morgül: Parçalı Piyasacı Eğitim Dizgesi

Alpaslan Işıklı: Millet ve Türk Kavramları Üzerine

B. Sadık Albayrak: Sanatçı, Bütün Çocukların Anasıdır


--
Beyazıt Kahraman
Okutman
Yıldız Teknik Üniversitesi
Türk Dili Bölümü
Davutpaşa Yerleşkesi
Fen-Ed. Fak. B-1005
Esenler 34220 İstanbul
90(212) 383 5447/46
belgeç:90(212) 383 5448
GSM: 0537.227 93 04





--

Görüş, düşünce ve iletileriniz için aşağıdaki iletişim ağını kullanabilirsiniz

Saygılarımla

kotanlartr@googlegroups.com

 http://groups.google.com.tr/group/kotanlartr?hl=tr

 


--
Bu mesajı şu gruba üye olduğunuz için aldınız:
Google Grupları "pınarslayt" grubu.
İlginc buldugunuz POWER-POİNT (SLAYT-PPS) yayinlandigi gruptur. Sizinde paylasacaginiz slaytlar varsa gonderin. mutlaka eki slayt olsun
*Herkese açık web sitesi*
http://groups.google.com/group/pnarslayt
*E-posta*
pnarslayt@googlegroups.com
 
 
 
kaliteli slayt grubu
 
 
 
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/pnarslayt?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin

((slayt izle)) Ricardione: Türkiye kararını versin dedi... // Bülent ESİNOĞLU



Bülent Esinoğlu <bulentesinoglu@gmail.com>
30 Mart 2012 16:55

 

Ricardione: Türkiye kararını versin dedi…

Bülent ESİNOĞLU

Çok değil bundan bir hafta önce, Enerji Bakanı Taner Yıldız, “Birleşmiş Milletler Kararı olmaksızın, İran’dan petrol almaya devam edeceğiz.”  Dedi.

Dün, 29.3.2012 tarihinde, ABD’nin Türkiye Büyükelçisi Ricardione, RTE İran’da iken, Türkiye’ye bir talimat verdi. “Türkiye kararını versin, İran’dan petrol almayı durdursun” dedi.

Bu gün Enerji Bakanı Taner yıldız, “İran’dan aldığımız petrolü Libya’dan alma çalışmalarını başlattık” diye beyanat verdi. (Karizma çizilmesin diye açıklamayı, RTE yerine, Taner Yıldız’a yaptırma kurnazlığı)

Yani Amerika dün talimat verdi, Türkiye talimatı bu gün yerine getirdi.

İran’dan petrol almama kararını alkışlayan gazetelerin internet sayfalarında, Türkiye kararını verdi diye çıktı. Sanki kararı Türkiye vermiş gibi…

 

Bizler diyorduk ki RTE Büyük Orta Doğu Projesinin Eş Başkanıdır. Aslında 31 ayrı yerde,  Eş Başkan olduğunu kendi söylüyordu. Sonradan tevil yoluna gitse de hala öyledir.

Türkiye’nin enerji temini ile geldiği bu yeni durum, ne akılla ne mantıkla izah edilir bir husustur. Hatta Eş Başkanlık durumu bile, konuya açıklık getiremez…

Siyasi iktidar öyle bir yola girdi ki, bir kararın alınmasında mantık vardı, yoktu tartışmasının yapılma sınırlarının dışına çıktık.

Amerika’nın çıkarları neyi gerektiriyorsa, onu yapmak gerçek mantığın yerini almış durumdadır.

Durum bu olunca, İran’dan almakta olduğumuz petrolü Libya’dan alırsak ne olur, ona bakalım.

Yeni anlaşmalar, yeni fiyatlar ile yapılır. Genellikle yüksek fiyattan yapılır. Olsun, nasılsa, bedelini siyasi iktidar ödeyecek değil ya, duyarsız halkımız öder.

İran’dan petrol ihtiyacımızın %35’ni tedarik ediyorduk. 10 milyar metreküp doğal gaz da, İran’dan geliyordu.

İran’dan enerji almama kararı, çok önemli eşik bir karadır.

Amerikan Füze Kalkanını Kürecik’e konuşlandırdığımızı da düşünürsek; Bir tek, İran’ı resmi ağızlardan, düşman olarak tanımlamadığımız kalmış oluyor.

Birkaç haftaya kalmaz onu da yaparız, diye düşünüyorum. Çünkü Amerika’nın düşmanları Türkiye’nin düşmanı demek olacağına göre, bu da yakında açıklanır.

Yalnız başka bir husus var. Dünyada giderek, Amerika’nın dostu kalmadığından, Amerika ile beraber, biz de tüm dünyaya düşman olacağız demektir.

Türkiye için, Suriye bitti.

Şimdi İran bitmek üzere, geriye Rusya kaldı.

Zaten ufak ufak Rusya ile düşmanlaşma adımları da atılmıyor değil.

Yukarıda açıklamaya çalıştığım gibi, Amerika ile Türkiye ilişkilerini normal mantıkla açıklamak, artık mümkün değildir.

Girdiğimiz süreçte, Amerika talimat verecek ertesi gün biz yerine getireceğiz. Daha sonra, Amerika ne talimat verecek diye bekleyeceğiz.

Bu durumda, genel seçimlerin ne zaman yapılacağı, nasıl yapılacağı, seçimlere kimlerin katılacağı gibi hususların da, Amerika’dan talimatlanmasını bekleyeceğiz. Gerçi seçimler yapılsa, ne olacak da…

Mecliste dün çok önemli bir durum oldu.

İktidarı dış güçlerden emir almakla eleştiren MHP, AKP’ye destek verdi.(4+4+4)

MHP içindeki Fehullahçılar, MHP’ye güzel yön verdiler. MHP’nin de Milliyetçi bir parti değil, dinci(=Amerikancı) bir parti olduğu gerçeği bir kez daha kanıtlandı. Mesele laiklik ve din olunca, PKK ile AKP’nin yaptığı görüşmeler falan göze görünmedi.

Her şeyin sahtesi, böylesi kırılma günlerinde, daha bir görünür olur. Milliyetçiliğin sahtesi de…

30.3.2012, bulentesinoglu@gmail.com

 

 

 

 




--

Görüş, düşünce ve iletileriniz için aşağıdaki iletişim ağını kullanabilirsiniz

Saygılarımla

kotanlartr@googlegroups.com

 http://groups.google.com.tr/group/kotanlartr?hl=tr

 


--
Bu mesajı şu gruba üye olduğunuz için aldınız:
Google Grupları "pınarslayt" grubu.
İlginc buldugunuz POWER-POİNT (SLAYT-PPS) yayinlandigi gruptur. Sizinde paylasacaginiz slaytlar varsa gonderin. mutlaka eki slayt olsun
*Herkese açık web sitesi*
http://groups.google.com/group/pnarslayt
*E-posta*
pnarslayt@googlegroups.com
 
 
 
kaliteli slayt grubu
 
 
 
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/pnarslayt?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin

((slayt izle)) ÜCRETSİZ İÇ MİMARİ ve TASARIM KURSU

 

MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞINDAN ONAYLI SERTİFİKA

MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI,

İST. İL ÖZEL İDARESİ, İŞ KUR VE İST. TİCARET ODASI

İŞBİRLİĞİNCE DÜZENLENEN

(ÖZİMEK)

 İÇ MİMARİ

VE

MOBİLYA TASARIMI KURSU

İÇ MİMARİ,TASARIM:

*TASARIM ÖGELERİ

*ORAN VE ORANSAL İLİŞKİLER

*DENGE VE UYUM

*SİMETRİ, ASİMETRİ

*RİTM, VURGU

*RENKLER, TEMEL RENK BİLGİSİ

*DONATI ELEMANLARI

*PLAN KESİT VE CEPHE GÖRÜNÜŞLERİ

*KAT PLANLARI

MOBİLYA TASARIMI:

*SALON VE OTURMA ODASI MOBİLYALARI

*YEMEK ODASI MOBİLYALARI

*ÇALIŞMA ODASI VE BÜRO MOBİLYALARI

*GENÇ VE ÇOCUK ODASI MOBİLYALARI

*MOBİLYA SANAT TARİHİ

*MUTFAK DEKORASYONU

MEKANLARIN DÜZENLENMESİ:

*PLAN KESİT ÇİZİMLERİ

*CEPHE GÖRÜNÜŞ ÇİZİMLERİ

*İŞ YERLERİ DEKORASYONU

KURSTAN HİÇBİR ŞEKİLDE ÜCRET İSTENMİYECEKTİR.

*Kursun verileceği yer: ERKAN AVCI END. MESLEK LİSESİ.

*Adres: Kültür Sokak no: 3 Bahçelievler /İSTANBUL

(Bahçelievler Metro durağı arkası)

*Katılım şartı:18 yaş üzeri herkes katılabilir.

*Kursa devam zorunluluğu vardır.

*Kursun başlama tarihi: Nisan başı

*Kursun süresi:300 saat (15 Hafta)

*Akşamları 18.10 -21.00 Arası haftada 5 akşam.

(pazartesi-Salı-Çarşamba-Perşembe-Cuma)

**İletişim:

**Tel: 0542 208 63 65


**Mail: kursbilgisi@gmail.com

 


--

------------------------------------------------------------
İSTANBUL/BAHÇELİEVLER
ERKAN AVCI MESLEK LİSESİNDE
AÇILACAK ÖZİMEK KURSLARINDAN HABERDAR
OLMAK İSTİYORSANIZ
BU GRUBA ÜYE OLUN:

http://groups.google.com.tr/group/mesl-egt-krs


--
Bu mesajı şu gruba üye olduğunuz için aldınız:
Google Grupları "pınarslayt" grubu.
İlginc buldugunuz POWER-POİNT (SLAYT-PPS) yayinlandigi gruptur. Sizinde paylasacaginiz slaytlar varsa gonderin. mutlaka eki slayt olsun
*Herkese açık web sitesi*
http://groups.google.com/group/pnarslayt
*E-posta*
pnarslayt@googlegroups.com
 
 
 
kaliteli slayt grubu
 
 
 
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/pnarslayt?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin

RE: Ynt: RE: (MADENCİYİZTR) SAĞLIK GÜVENLİK DÖKÜMANI

RİCA EDERİM.SİZEDE KOLAY GELSİN..
 

Date: Thu, 29 Mar 2012 20:21:02 +0300
To: madenciyiztr@googlegroups.com
From: izzetmutlu@mynet.com
Subject: Ynt: RE: (MADENCİYİZTR) SAĞLIK GÜVENLİK DÖKÜMANI

TEŞEKKÜRLER BAHA BEY. KOLAY GELSİN.



----- Özgün İleti -----
Kimden : bahacabuk@hotmail.com
Kime : madenciyiztr@googlegroups.com
Gönderme tarihi : 29 Mart 2012 Perşembe 13:40
Konu : RE: (MADENCİYİZTR) SAĞLIK GÜVENLİK DÖKÜMANI




Date: Wed, 28 Mar 2012 20:26:12 +0300
To: madenciyiztr@googlegroups.com
From: izzetmutlu@mynet.com
Subject: (MADENCİYİZTR) SAĞLIK GÜVENLİK DÖKÜMANI

Arkadaşlar Sağlık Güvenlik Dökümanı hakkında örnekler varsa paylaşabilir  misiniz? Teşekkürler.





--
http://www.madenilan.com (Aracısız ve ücretsiz madencilik ilan portalı)
Grubun sahibiyle iletişim:Maden Yük.Müh. Abdullah AKÖZEL. aakozel@gmail.com 0506 427 42 22
Bu mesajı Google Grupları "MADENCİYİZTR" grubu.na üye olduğunuzdan aldınız.
Bu gruba posta göndermek için , mail atın : madenciyiztr@googlegroups.com
Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin:
madenciyiztr+unsubscribe@googlegroups.com
Daha fazla seçenek için,
http://groups.google.com.tr/group/madenciyiztr?hl=tr adresinde bu grubu
ziyaret ediniz.

--
http://www.madenilan.com (Aracısız ve ücretsiz madencilik ilan portalı)
Grubun sahibiyle iletişim:Maden Yük.Müh. Abdullah AKÖZEL. aakozel@gmail.com 0506 427 42 22
Bu mesajı Google Grupları "MADENCİYİZTR" grubu.na üye olduğunuzdan aldınız.
Bu gruba posta göndermek için , mail atın : madenciyiztr@googlegroups.com
Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin:
madenciyiztr+unsubscribe@googlegroups.com
Daha fazla seçenek için,
http://groups.google.com.tr/group/madenciyiztr?hl=tr adresinde bu grubu
ziyaret ediniz.




--
www.madenilan.com (Aracısız ve ücretsiz madencilik ilan portalı)
Grubun sahibiyle iletişim:Maden Yük.Müh. Abdullah AKÖZEL. aakozel@gmail.com 0506 427 42 22
Bu mesajı Google Grupları "MADENCİYİZTR" grubu.na üye olduğunuzdan aldınız.
Bu gruba posta göndermek için , mail atın : madenciyiztr@googlegroups.com
Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin:
madenciyiztr+unsubscribe@googlegroups.com
Daha fazla seçenek için,
http://groups.google.com.tr/group/madenciyiztr?hl=tr adresinde bu grubu
ziyaret ediniz.

(MADENCİYİZTR) L27-b4 Jeoloji Pafta

 

 

L27-b4 Jeoloji Paftası elinde bulunan varsa asuruc@gmail.com adresine gönderebilirse çok sevinirim. Şimdiden teşekkür eder iyi çalışmalar dilerim..

 

(MADENCİYİZTR) Geçici Tesis

Yanıtlar için teşekkürler.iyi çalışmalar.

 

29 Mart 2012 Perşembe

((slayt izle)) BÖYLE " YOLSUZLUK " GÖRÜLMEDİ ; Sayın BAŞBAKAN ' ın İmza ve Onayı Yok Sayıldı !!!!! ( Herkesle paylaşalım lütfen .Saygılarımla.Av.Ahmet Ömer KİBAR Gsm 0532 336 09 25)

      BAŞBAKAN ESKİ AVUKATININ ÖRTBAS EDİLEN  SAHTECİLİKLERİNDEN SONRA
 
 " Gırtlağına Kadar Yolsuzluğa Batmış " İKİ BELEDİYEDEKİ SAHTECİLİKLER !!!
Elini veren, kolunu değil vücudunu alamıyor ! Bunun başka izahı yoktur. Bizde oluşan kanı budur.

Belediye, Adliye, Tapu ve avukatın işbirliği TUZAKLARI iddialarımız her aşamasıyla 2.000 sayfayı aşan delilleriyle tek tek ispatlıdır.Adalete inancımız sonsuzdur.

Tuzaktaki AV aynı, sadece AVCILAR değişti

· Yine Değerli Başbakanımızın ismi kullanılıyor. Yasal olarak imzalayıp onayladığı karar saptırıldı.

· Yine Organize Sahtecilikler, fakat bu kez AKÇELİ işler.

· Yine aynı mağdurlar, uzun yıllardır avukatlığını yaptığım müvekkiller.

Sayın Başbakanımızın “ Gerçekten Haberi Olsa ” gereğini yapacağına inanıyoruz.

Eski avukatı Numan Güzey’in 4 kez sahtecilik, 1 kez Resmi Evrak Hırsızlığı haberini öğrenince milletvekili aday listesinden çıkarmıştır.

 İmar Yolsuzluğunun mağdurları da yine aynı müvekkillerimdir.

· Önceki olayda CAN GÜVENLİĞİ tehlikesi !

· Şimdiki olayda MAL GÜVENLİĞİ tehlikesi !

 
                                        SUÇ ÜSTÜ  İMAR  YOLSUZLUĞU

     Sayın  Başbakan’ ın    İmza  ve  Onayı

                            Yok Sayıldı !!!

 

         Sayın Başbakanımızın,  Organize İmar Yolsuzluğuna

                                 " DUR  " 

                                   Diyeceğini Biliyoruz.

 Sayın Başbakanımızın, yolsuzluklar karşısında "GERÇEKTEN HABERİ OLSA" kesinlikle  kimsenin

 gözünün yaşına bakmadan  BAŞMÜFETTİŞ görevlendirip yasal işlemler başlatacağını biliyoruz.

İMARDA BÜYÜK VURGUN ÇETESİ  GAZİOSMANPAŞA ve SULTANGAZİ BELEDİYELERİNDE

Sayın Başbakanımızın İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı döneminde Meclis Kararındaki bizzat şahsına ait imza ve onayın gölgesinde şeytani sahteciliklerle, İlçe Belediyeleri, Tapu- Kadastro ve Adliye’de organize imar yolsuzluklarının İRTİKAP, ZİMMET suçlarını içeren şekilde yapıldığına dair tüm iddialarımızın; olayların oluş şekli, somut bulgu ve delillerden açıkça anlaşılacağı kanısındayız.

Üst makamlar ve bizler sürekli yanıltılmaya çalışıldığı için önümüzdeki engelleri aşamadık. Etkin ve sonuç alıcı işlemler yapılmadığından adeta bölgesel bir kangren haline gelen bu sorunların köklü bir çözüme kavuşması için Sayın Başbakanımıza ve kamuoyuna duyurmak zorunda kaldık. Bilgi ve belgeler elimizde mevcuttur. Her iddiamız belgelidir.Bizlerin ve diğer mağdurların ısrarlı şikayetleriyle son günlerde Gaziosmanpaşa ve Sultangazi Belediyesindeki yolsuzluklarla ilgili iddialar medyaya yansımış olup, G.O.Paşa Belediye Başkanları Recep Koral ve Erhan Erol zamanındaki SAHTECİLİK, ZİMMET ve İRTİKAP suçlarının organize bir şekilde gerçekleştirildiğine dair tüm iddialarımız onlarca somut delil, belge,bilgi ve bulgularla ispatlı olup, geçte olsa Yüce Türk Adaletinin tecelli edeceğine inanıyoruz.

 

Böyle Yolsuzluk Görülmedi

Bu organize imar yolsuzluklarından yüzlerce mağdur olmasına rağmen nedense (!) ses çıkarmıyorlar. Dosyalarda; Belediye, Tapu ve Kadastro, Adliye birimlerinde Ahtapotun kolları gibi bir çok yere uzandığına dair onlarca somut belge, bilgi bulgu ve ciddi emareler mevcuttur. Mağduriyetler birçok vatandaşı ezdi geçti : ZİMMET, İRTİKAP, NİTELİKLİ DOLANDIRICILIK’ la gerçekleşen organize imar yolsuzlukları iddialarımız sadece bizlere karşı değil, bölgeseldir. Yüzlerce vatandaşın taşınmazı MÜKERRER kayıtlıdır.

Aynı zamanda Tuzaktaki Av ” olduğumuza dair ve diğer iddialarımız da tüm aşamalarıyla belgelidir. Bizlerin de maruz kaldığı olayların özünde; Sayın Başbakanımızın yasal olarak yaptığı konut imarlı işlemin, yasal olmayan bir şekilde gizlenmesi İŞİN VEHAMETİNİ GÖSTERİR. Mağduriyeti gidermesi gerekenler, ne yazık ki, suçu tekrar yeni bir suçla ÖRT-BAS etmek çabası içersindedir.

Sayın Başbakanımızın dikkatlerine sunarım, adeta  " Gırtlağına Kadar Yolsuzluğa Batmış " iki belediyenin birimleri iddia konusu tüm sahteciliklere duyarsız kalıp, vatandaşı yokuşa sürüp ZULM EDİLDİĞİ kanısındayız. " Siyasetin tek limanı ahlaktır " düsturuyla hizmet eden Sayın Başbakanımızın emrindekilerin de aynı şekilde çalışmasını beklerdik!

Kurumun içindeki bir kısım  ÇÜRÜK ELMALAR  bu hususta özel gayret sarf ediyorlar. Sayın makamınızca, Emirlerinizin doğrultusunda bu kişilerin tespit edilerek Adli ve idari soruşturma açılacağına inanıyoruz.

Üst makamlar bir kısım görevlilerce sürekli olarak profesyonelce yanıltılıyor.Sahtecilikler ve gerçek dışı belgelerle ağır mağduriyetler sadece bizlere karşı değil birçok vatandaşa yapılmaktadır.

Müvekkilimi halen “ TUZAĞA  DÜŞÜRÜLMÜŞ   AV ”  olarak görmeye devam ediyorlar,  çırpındıkça mağduriyetler artarak devam ediyor. Kanuna aykırılık ve sahteciliklerin kökeninde menfaat ilişkisi olduğu kanaatindeyiz. 80 yaşındaki müvekkil 36 yıldır tapulu yerinden faydalanamıyor.9 yıl devam eden yargılamaları kazandıktan sonra, hala mahkeme kapılarında ömür törpülüyor.  Tapulu malı için büyük masraflar yaptırılıyor, yerlerini vermeyen görevliler araziyi başka kişilerin menfaatlerine sunuyorlar. Başından   sonuna   kadar olaylar  değerlendirildiğinde bunun adı  " REZALET "  tir. İlgili Belediyelerde saptanmış olan yolsuzluklar mevcut olduğu gibi uzantılarının da tespiti gerekir.

TRİLYONLARCA LİRALIK kazanılmış hakkını hala örtbas etmeye çalışıyorlar.

İBB ‘nin planlarında bir kısmı KONUT İMARLI olan arsaları, ilçe planlarında gizlenip neredeyse tamamı Özel Eğitim Alanı gösterilmiştir. İlçe Belediyesi, şeytanın aklına gelmeyen sahteciliklerle, 300-400 daire yapılabilecek arsanın konut imarlı  olduğunu acımasızca gizlemiştir !!! Bitişik parselde 200 adet daire yapıldığı EMSALİ de mevcuttur. Belediye Başkanlarının sistematik yolsuzlukları adeta               KALEMLE  YAPILAN  GASP ‘tır. Bizde oluşan kanı budur.Büyük bir servet değerindeki konut imarlı arsa yasal hakkı iken, YOK deniliyor. 50 yıllık sermayesiyle, helal kazancıyla satın alınan bu arsalar 36 yıldır, el değiştirmeden yerinde hala BOMBOŞTUR.

Bilindiği üzere, imar düzenlemesi ve uygulamalarının ana amacı İMARLI ARSA tahsis etmektir. Mahkeme Hükmüyle sabit olduğu üzere, yasal hakkı olan yerlerin verilmemesinden meydana gelen büyük bir maddi ve manevi kayıp oluşmuştur. Konut İmarlı parseller kasten gizlenmeseydi 1996 tarihinde değerlendirip büyük bir kazanç elde edecekti. Sermayesi 36 yıldır hapsedilmeyecekti. Bu kazancın da 2011 tarihine kadar değerlendirilmesi tazmini olarak hesaplandığında TRİLYONLAR tutacaktır. Tapu sicili Devletin garantisi altındadır. Gayrimenkul sahteciliklerinde zamanaşımı yoktur, tüm sorumlulara da tazmin yönünden rücu edilir.

Organize İmar Yolsuzluğunun Röntgeni

İşbirliği halinde Belediye öncelikle sözde KAYIP YERLERİN  ( YÜRÜTÜLEN ARSALAR)  geçişini, hak ve menfaatlerini yandaşlarına sağlıyor. Bununla da yetinmeyip sahteciliklerle tüm arsalarını (10.000 M2) elinden almak için acımasız işlemler yapıyor.36 yıldır yaşatılanlar bizde bu kanıyı oluşturdu !!!

Önce sahte resmi belgelerle arsalarının Konut İmarlı olduğunu gizliyor, Yerleri parçalayıp kasten karmaşık hale getirdikten sonra, Arsaların bir kısmı ( yaklaşık 3.529 m2 , 29 parsel arsa ) kaybediliyor; 3.529 m2 arsalarını da yürütüyor.

1995 yılındaki İmar Uygulaması sonrası imara tahsis edilecek alanın bağımsız parsele yeterli olduğu halde bu alanın bağımsız parsel olarak verilmemesi, parça parça dağıtılmasıyla SENARYO başlatılıyor. Bu sırada yerleri kaybedildikten sonra, kalan yerleri de Özel Eğitim Alanı olarak tahsis ediliyor. Sadece 201 m2 konut imarlı arsa veriliyor. Bu da mükerrer tapulu çıkıyor. Bizzat tek başına tapulu maliki olduğu 5116 m2 kadastral parsel neticesinde; sadece 201 m2 konut parseli veriliyor. Arsaların konut imarlı olduğu gizlendiği gibi tüm yerlerini gasp etmek isteyen belediye zaruri olarak mahkeme yolunu gösteriyor. 118.00 m2 alana ihtiyati tedbirli olarak davalar açmak zorunda kalıyor.80- 90 davalısı olan 4 dava için 9 yıl süren yargılama sürecinde büyük masraflar yapılıyor. (Keşif ve Bilirkişi Ücretleri, Avukatlık ücreti, Tebligatlar , gazete ilanları, zemin etüdü, tedbir için yatırılan harçlar ) Tüm davalar kazanılıyor.

Mahkemeyi Kazanınca da ; Planının uygulamasına 30.01.2004 tarihli  " hüküm özetini " şerh ettirmeyerek başlanıyor. Yaşlı müvekkilin her iki oğlu da yoğun bakımdayken 05.05.2005 tarihinde okur yazar olmayan yaşlı müvekkile BOĞAZLAMA  SÖZLEŞME imzalatıyorlar. Böylece 1,5 yıl sonra arsanın tamamını gasp edecek işlemleri tamamlıyorlar.

3.529 m2 sözde kayıp arsalarını (29 parsel ) geri almak isterken, toplam 10.000 m2 arsası elinden alınmak isteniyor !!!

Müvekkilin hulus ve saffetinden organize bir şekilde faydalanıp yaklaşık 10 TRİLYON değerindeki arazi için eline 3 kuruş para verip “ sen paranı almadın mı kardeşim “ diyorlar.

 Elini veren, kolunu değil vücudunu alamıyor ! Bunun başka izahı yoktur. Bizde oluşan kanı budur.

Belediye, Adliye, Tapu ve avukatın işbirliği TUZAKLARI iddialarımız her aşamasıyla 2.000 sayfayı aşan delilleriyle tek tek ispatlıdır.Adalete inancımız sonsuzdur.

Tuzaktaki AV aynı, sadece AVCILAR değişti

· Yine Değerli Başbakanımızın ismi kullanılıyor. Yasal olarak imzalayıp onayladığı karar saptırıldı.

· Yine Organize Sahtecilikler, fakat bu kez AKÇELİ işler.

· Yine aynı mağdurlar, uzun yıllardır avukatlığını yaptığım müvekkiller.

Sayın Başbakanımızın “ Gerçekten Haberi Olsa ” gereğini yapacağına inanıyoruz.

Eski avukatı Numan Güzey’in 4 kez sahtecilik, 1 kez Resmi Evrak Hırsızlığı haberini öğrenince milletvekili aday listesinden çıkarmıştır. İmar Yolsuzluğunun mağdurları da yine aynı müvekkillerimdir.

· Önceki olayda CAN GÜVENLİĞİ tehlikesi !

· Şimdiki olayda MAL GÜVENLİĞİ tehlikesi !

3.500 M2 Arsa Kaybolur mu ?

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Recep Koral ve ekibi müvekkilin 1/2 oranında ortağı olduğu arsaların 3.500 m2 lik (toplam 29 parsel arsa) kısmını sahteciliklerle KAYIP  YER   ( ! ) olduğunu bildirdi. Sözde kayıp yerlerle ilgili olarak açılan tüm tapu iptal ve tescil davaları kazanıldı. 9 yıllık yargı süreci sonunda, Adli ve İdari Yargı kararlarıyla sabit olduğu üzere;

 "3.500 m2 kayıp yerin eski hale iadesine  ve imar parseli oluşturulmasına " hükmedilmiştir. Kesinleşmiş mahkeme kararlarının uygulanmaması Anayasal bir suçtur.(Anayasa 138/2 md.)

 

Belediye Başkanı Erhan Erol, yaşlı müvekkilin avukatı Necdet S. İle birlik olup, yasadışı bir şekilde YOK HÜKMÜNDEKİ BOĞAZLAMA SÖZLEŞME ile dava konusu olmayan diğer arsalarını da FERAĞA İCBAR (Manevi Zorlama) suretiyle servet değerindeki tüm arsalarını eline 3 kuruş para verip almak istemiştir. Kaldı ki; Başkanın böyle bir sözleşme yapmaya YETKİSİ YOKTUR. Yapılan işlemler ZİMMET, İRTİKAP ve Görevi Kötüye Kullanmak suçunu oluşturabilecek niteliktedir. İddialarımızın tüm bilgi ve belgeleri mevcuttur. ( Boğazlama Sözleşme ; “Kişiyi her yönden sımsıkı bağlayan ve ekonomik varlığını tehlikeye düşüren bir sözleşmedir. Yasal olarak YOK hükmündedir. ” )

 

Belediye İdareciliğinin Adalet ve Hukuk Faciası

· Okur yazar olmayan yaşlı müvekkile bizzat sahibi olduğu 5.116 m 2 yerinden BİR KARIŞ imarlı yer verilmiyor.

· Belediye 3.529 m2 yeri, KAYIP YER ( YÜRÜTÜLEN ARAZİ ) olarak imar hukukuna aykırı işlemler yapıyor.

· Yargıya başvurulduğunda Tapu İptali ve Tescili davalarının 4 ’ü birden kazanılıyor.

· Kesinleşen yargı kararları uygulanmıyor, yok sayılıyor.

 İmardaki Büyük Vurgun Çetesi !

Bu organize imar yolsuzluklarından yüzlerce mağdur olmasına rağmen nedense (!) ses çıkaramıyorlar. Yapılan sahteciliklerle haksız imar yoğunluğu ve haksız imar alanı kazanılıp, VAR OLANI YOK, YOK OLANI VAR yaparak istedikleri kişilere hukuk dışı yerler kazandırılıyor.Eskisi yenisi aynı yer olan ve 36 yıldır yerinde bomboş durduğu Adli ve İdari Yargı kararlarıyla sabit olmasına rağmen ; Böylece 3.500 m2 lik yer de YÜRÜTÜLEN ARAZİ oluyor!!! (Yaklaşık 29 adet arsa ) Dosyalarda; Belediye, Tapu ve Kadastro, Adliye birimlerinde Ahtapotun kolları gibi bir çok yere uzandığına dair onlarca somut belge , bilgi ve bulgular mevcuttur.

            Sayın Başbakanımızın, yolsuzluklar karşısında kesinlikle kimsenin gözünün yaşına bakmadan BAŞMÜFETTİŞ görevlendirip yasal işlemler başlatacağını biliyoruz. Özellikle kendi adının, imzasının ve onayının kararda yolsuzluk yapanlara, buna teşebbüs dahi edenlere  - eski avukatı Numan Güzey örneğinde yaşadığımız gibi - GERÇEKTEN HABERİ OLSA müsamaha etmeyecektir, derhal gereğini yapacaktır. Bizler, sadece gerçeğin ve adaletin peşindeyiz.Tüm iddialarımız onlarca delil, somut bilgi, belge, bulgu ve ciddi emarelerle ispatlı olup Yüce Türk Adaletinin geç de olsa tecelli edeceğine inanıyoruz.31.10.2011

                   Bizler, sadece gerçeğin ve adaletin peşindeyiz ! Basına ve kamuoyuna saygıyla duyurulur.   Av.Ahmet Ömer KİBAR (GSM 0532 336 09 25)

Haber için : http://turkelleri.com/haber-3536-SUC-USTU-IMAR-YOLSUZLUGU-Basbakan-in-Imza-ve-Onayi-Yok-Sayildi-Yolsuzluk-kisi-ve-sinir-tanimiyor.html

 Not : Lütfen şayet içeriği bizim gibi onaylıyorsanız, bu metni tüm önemli sitelere ve ülkede düşüncesi ne olursa olsun NAMUSLU her insanın mailine ulaştırın. 

 

 


--
Bu mesajı şu gruba üye olduğunuz için aldınız:
Google Grupları "pınarslayt" grubu.
İlginc buldugunuz POWER-POİNT (SLAYT-PPS) yayinlandigi gruptur. Sizinde paylasacaginiz slaytlar varsa gonderin. mutlaka eki slayt olsun
*Herkese açık web sitesi*
http://groups.google.com/group/pnarslayt
*E-posta*
pnarslayt@googlegroups.com
 
 
 
kaliteli slayt grubu
 
 
 
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/pnarslayt?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin