12 Şubat 2010 Cuma

((slayt izle)) ALLAH ADIYLA GELEN GERÇEKLER.... Hayırlı Cumalar




ALLAH ADIYLA İŞARET EDİLEN GERÇEK!

Bu yazının sonuna kadar okuyabilen,

Allah her yerde deyip yine dışarıda bir yerlerde O’nu arayan müslüman çoğunluğunun,

Allah’ı Tanrılaştırıp göğe yerleştiren,mekanlaştıran hristiyanlar ve yahudi çoğunluğunun

Beyinlerindeki oluşturdukları sanal Tanrı kavramlarını yıkacağını düşünüyorum

Ayrıca La ilahe (Tanrı,Tanrılık kavramı yoktur)diyen Ateist arkadaşlarımızın bu yazıyla birlikte

İLLALLAH diyeceğini de umuyorum.

Evren esasında tek bir maddedir.İçindeki galaksiler evrenin uzuvları,yıldız sistemleri her uzvun bir hücresi, yıldızlar ise hücre çekirdeği ve çevrelerindeki gezegenler de bu hücrelerin içindeki yaşamsal faaliyetleri düzenleyen değişik oluşumlar gibidir. Gezegenler üzerindeki birim yapıları da bu örneğin devamı olarak siz düşünün... Holografik esasa sadık kalarak...

Bir örnek;

Bildiğiniz gibi vücudumuzda bulunan milyarlarca hücre tek bir (sperm)hücreden oluşuyor.Bu tek hücre ile yumurta döllenmesinden sonra bölünmeye başlayan hücreler sanki bir yerden aldığı emir gereği gruplaşmalar oluşturuyor ve her bir grup bir görevi yerine getirmeye başlıyor ve uzuvlar oluşmaya başlıyor.

Dikkat edin,önce tek bir hücreydi,sonra bölündü ve her bölünen hücre yine birbirinin aynısı,fakat işleyiş sistemlerinin gereği olarak gruplaşıyorlar ve birbirinden yapıları itibariyle aynı olmasına rağmen farklı farklı organlar oluşturuyorlar…

Yani esasında vücüdumuzda önce tek bir hücre vardı,sonra çoğaldı.Vücudumuzun çeşitli yerlerindeki farklı farklı gözüken organların temeli,hammaddesi aynı,tek bir hücre…

İşte evrenin bilimsel işleyiş yasasının mikro örneği.

Tekten çoğa…

Bu ne demektir?

Evren bir makro,insan ise mikrokozmos…

Yani Kur’an-ı Kerim’e göre halifetullah,vekil kılınan.

Allah adıyla işaret edilenin özelliklerini taşıyan.

İslam Dini adıyla işaret edilen,bilimin ulaştığı ve henüz ulaşamadığı tüm bilimsel gerçekleri kapsayacak kadar muazzzam bilimsel bir sistemdir.Bu evrensel sistemin adı İslam’dır.Adlarımızın Ahmet,Ayşe Mehmet,Ali olması gibi.

İnsanların içinde doğduğu andaki dalga boylarının tesiriyle oluşan programları(fıtratları),her ne kadar belirli aylar ve saatler arasında doğanlar arasında bir benzerlik taşısa da bir insanın diğerine benzememesine yol açar.Bazılarında Allah’ın bazı sıfatları ağır basar diğerlerinde ise diğer sıfatlarının bir kısmı.İnsanların doğduğu salise bile çok önemlidir.

Hz Muhammed AS ise İslam’ı yani bu sistemi; içindeki,varlığındaki holografik esasa göre diğer bir deyişle halifetullah olması gerçeğiyle Allah’ın Alim sıfatını da açığa çıkartarak,sistemin yasalarını tam anlamıyla idrak edip,(Allah ismiyle işaret edilenle bir bütün olup)çözerek bizlerin anlayabileceği dilde aktaran gelmiş,geçmiş ve gelecekte de bir daha gelmeyecek kadar yüce ve gelmiş geçmiş en önemli bilinçtir.

Yani Hz Muhammed AS’da az önce bahsettiğim sebeplerle oluşan özelliklerden kendisinde rasullük ve nebilik yapacak programı,fıtratı gereği zaten mevcuttu.-Dikkat edin sonradan edindiği demiyorum- "Alim", "Basir", "Hakim", "Fettah", "Muhyi" gibi özelliklere son derece yüksek frekanslı ışınsal bilinç varlık olan Cebrail’in gönderdiği impuls’larla,etkilerle kendi programında mevcut olan o sıfatların açılımlarını sağlamıştır.Ek bir nebilik kapasitesi verilmiştir.

Gökteki bir Tanrı’dan postacı gibi emirleri alıp kah Cebrail AS ile kah ise bizzat kendisi görüşerek insanlara aktaran bir messenger,aracı değildir.

Adına ne dersen de,uzaktaki bir varlıktan aldığı emirleri uygulatmaya çalışan bir insan da değildir.

EVRENİN İŞLETİM YASALARINI İDRAK EDEN EN BÜYÜK KİŞİDİR.

EVRENİN EN TEMEL YASASI İSE LA İLAHE İLLALLAH GERÇEĞİNİN İDRAK EDİLMESİDİR.(La ilahe illallah diyen herkes cennete gider hadis’i şerifi hatırlayalım)

TANRILIK KAVRAMI YOKTUR.SADECE ALLAH…(ADIYLA İŞARET EDİLEN VARDIR)demektir.

Sevgili dostlarım az önce belirttiğim üzere sistem kesinlikle bilimsel,objektif yani adildir.

Bilim artık diyor ki

(İspat eden ve üzerinde çalışan bilimadamlarını; bu konularla ilgilenen,özellikle matematik,fizik ve tıp dallarında eğitim görmüş kişiler tanır ve hepsinin çok önemli akademik kariyerlerinin olduğunu ,dallarında çığır açtıklarını bilir,dileyenler araştırır.)

EVRENİN HOLOGRAFİK ESASA GÖRE VAR OLDUĞU VE BENZER BİR ŞEKİLDE İNSAN BEYNİNİN DE HOLOGRAFİK ESASINA GÖRE OLUŞMUŞTUR.

Anlamı çok çok özetle ve genel anlamda TÜM' ün sahip olduğu bütün özelliklerin boyutsal olarak her birimde nasıl mevcut olabildiğidir.

Aşagıda bu konuyla ilgili yazılmış bir yazıyı bulacaksınız

“Hologram, en kısa tanımıyla üç boyutlu görüntü kaydetme yöntemi'dir. Hologram tekniğinin en önemli özelliği, hologram plakasına cisimlerin görüntüsünün değil; o görüntünün elde edilmesi için gerekli bilgilerin kaydedilmesi, dolayısıyla hologram plakasının en küçük parçasının bile, Bütün'ün tüm bilgilerini içerebilecek kapasiteye sahip olmasıdır. Bu tekniği kısaca şu şekilde anlatabiliriz:

Bir lazer kaynağından gelen ışın, yarı geçirgen bir ayna tarafından ikiye ayrılır. Bu ışınlardan biri, hologram plakasına doğrudan ulaşır, öbürü ise görüntülenmek istenen cisme yöneltilir ve oradan yansıyarak hologram plakasına varır. Hologram plakasına doğrudan gelen lazer ışını ile cisimden yansıyarak gelen lazer ışını, bu plaka üzerinde bir girişim modeli oluşturur. Böylece cismin görüntüsü kaydedilmiş olur. Daha sonra, kayıt sırasında kullanılan frekansta ve aynı açıdan yeni bir lazer ışını ile hologram plakası aydınlatılacak olursa, görüntülenen cisim, üç boyutlu olarak odanın içinde canlanır. Plaka, kendisine gelen ışınları tıpkı görüntüsü saptanan cisim gibi yansıtacağı için, görüntü net ve eksiksiz olacaktır. Beyin hücreleri dediğimiz nöronlar da, tek tek birer mini hologram gibidirler ve gelen impalsları frekanslarına ayırarak algılarlar. Her bir hücrenin etkinliği, kendi içinde bir dalga boyu oluşturmaktadır. Bir sürü hücrenin dalga boylarının birbiriyle girişim yapmalarından oluşan holografik model, bizim beş duyuyla algıladığımız görüntüyü ortaya koymaktadır. İnsan beyni de pek çok mini hologramdan oluşmuş büyük bir hologram olarak düşünülebilir. Çünkü beyindeki her hücre, esasında her işlevi yapabilecek yetenek ve kabiliyette var olmuştur. Ancak, kozmik programlanmadan sonradır ki, hücreler özelleşerek kendilerine ait işlevleri meydana getirir

Hologram prensibinin en önemli özelliği, her noktasının bütün cismin görüntüsünü verebilmesidir. Hologramın her noktasına cismin her tarafından ışın dalgaları gelmekte ve orada kaydedilmektedir. Bu nedenle, hologram plakası ne kadar koparılsa, kırılsa bile her parça bütünün bilgisini içinde taşımakta ve gerektiğinde bütünün tam görüntüsünü tek başına vermektedir.

Şimdi, bu verilerle şu sonuçlara ulaşabiliriz: Görüntülenmesi istenen cisimden yansıyarak gelen lazer ışınının hologram plakasına cismin görüntüsünü kaydetmesi gibi, insan beyinleri de, doğum öncesi ve doğum anında, kökeni meleklere dayanan burçlar olarak tabir ettiğimiz sayısız takım yıldızlardan gelen kozmik ışınlarla programlanmış oluyor. Nasıl benzer frekanstaki ışınları plakaya gönderdiğiniz zaman cisim üç boyutlu olarak ortaya çıkıyorsa, Burçlardan ve Güneş sistemindeki planetlerden gelen ışınlar da, o programlanmış olan insan beyinlerini etkilemekte ve kişilerden programları doğrultusunda çeşitli fiillerin, davranışların ve düşüncelerin ortaya çıkmasına neden olmaktadırlar.

Aslında plaka üzerinde görülen üç boyutlu cismin gerçekte bir varlığı yoktur, dalga boylarının oluşturduğu bir modeldir (ya da hayaldir) biz onu var gibi görmekteyiz. Bunun gibi, insan beyni de bu noktada tıpkı bir hologram gibi çalışmaktadır ve biz beş duyumuzun kapasitesi gereğince kendimizi bir birim gibi kabul edip, çevremizde gördüğümüz her şeyin de varolduğunu sanırız. Gerçekte, o hologram plakasındaki görüntünün bir gerçekliği olmadığı gibi, çevremizde görüp var kabul ettiğimiz bir takım şeylerin de bir varlığı yoktur. Fiil diye algılananlar tamamiyle manalardır. günlük yaşantımızın gerçekte bir holografik görüntü olduğudur. Yani Evren, sonsuz ve sınırsız "TEK" bir holografik yapıdır ve parçalardan söz etmek anlamsızdır.

İnsandan da öteye "Evren de holografik biçimde organize olmuştur" dediğimizde, buradan çok önemli üç sonuç çıkar:

1) EVREN ANCAK TEK TEK ALGILAMALAR SONUCUNDA CANLANIR

2) HER CANLI YA DA FARKLILAŞTIRILMIŞ HER CİSİM BÜTÜNÜN PARÇALARIDIR

3) BÜTÜN BİLGİLER HER AN HER YERDEDİR

KURANI KERİM’DEKİ 2 SURE İSE(Ayetel Kursi ve İhlas) BAKIN HANGİ KONUYA DEĞİNİYOR

ALLAH ki, Tanrı yoktur ancak O vardır, diridir ve kendi kendine kâimdir; ne uyuklaması ne de uyuması sözkonusudur; yerde ve göklerde ne varsa O’nun içindir; O’nun katında kim şefaat edebilir ki izni olmaksızın; bilir önlerinde ve arkalarında olanların hepsini; izni olmadan ilminden bir şeyi kapsamak mümkün değildir; kürsüsü semâları ve yeri içine almıştır; koruması dışında bir şey kalamaz; yüce ve azamet sahibidir.

De ki, O ALLAH AHAD'dır;

ALLAH SAMED'dir;

LEM YELİD ve LEM YULED'dir;

ve LEM YEKUN LEHU KÜFUVEN AHAD'dır!.."

("ALLAH AHAD"dır…Yani, sınırsız, sonsuz, cüzlere ve zerrelere bölünmesi sözkonusu olmayan TEK'dir…

Cüzlere, zerrelere bölünüp parçalanması mümkün olmayan "AHAD", ya sonlu sınırlı bir tektir, ki bu takdirde evrenin herhangi bir yerinde oturmaktadır (!); ya da sonsuz, sınırsız cüzlere ayrılmaz TEK'tir ki, bu takdirde de ancak ve sadece, tekrar ediyorum ancak ve sadece "KENDİSİ" mevcuttur!..

"AHAD" olan "ALLAH"ın dışında herhangi bir varlığın mevcudiyetini ileri sürmek önce akıl ve mantığa, sonra da insafa sığmaz!..

Şayed "ALLAH"tan ayrı, "ALLAH"ın dışında bir varlık var ise… Bu varlık ile "ALLAH" arasındaki sınır nerededir?.. Bu sınırı nerede çizeceksiniz?..

Ya varlık, mevcud, sınırsız sonsuz TEK'tir, ikinci bir varlık yoktur!..Ya da sınırlı sonlu, evrenin içinde bir yerde, veya evrenin dışında MEKANI OLAN bir TANRI mevcuttur (!)..?

Burada idrak edilmesi en önemli olan şey "SINIRSIZLIK-SONSUZLUK" kavramıdır…Ahmed Hulusi)

Hz Muhammed’in açıkladığı Allah ile bilimin açıkladığı birbirinin aynısı…

Sevgili dostlar,

Konu uzun.

Gelen yorumlara göre daha detaylandıracağım.

BİLİM ALLAH ADIYLA İŞARET EDİLENİ İSPATLADI.

FAKAT HİÇBİR ZAMAN BİR GÖKTANRISINI İSPATLAYAMAYACAK

ÇÜNKÜ YOK…

SİSTEMİN GERÇEĞİNİN İLK İDRAKİ;

1- LA İLAHE İLLALLAH’TIR(Gökte,ötende,farklı bir yerde bizi gözetleyen bir varlık yok ve ölümden sonra karşına gelip dünyadaki davranışların neticesinde seni elleriyle veya meleklerle cennete veya cehenneme koyacak bir Tanrı da.Bu dünyada da rüşvet verirmişcesine birşeyler verip o Tanrıya,öbür dünyayı da garantiye almak da yok sistemin gerçekliğine göre .Sadece Holografik gerçekliğe dayanan ve İSMİ ALLAH OLAN VAR.)

Holografik gerçekliğe göre esmaül hüsna (Allah’ın özellikleri)insanda da mevcut olduğundan Allah’ın tüm özellikleri halifetullah özelliği gereği özümüzde mevcuttur.Bu yüzden şah damarından yakın olan Allah ötende,farklı bir yerde dışarıda değildir.

2-SONRASI MUHAMMEDEN RESULLAHTIR.

ÇÜNKÜ HZ MUHAMMED AS BU SİSTEMİ İDRAK EDEREK BİZLERE BU DOĞRULTUDA VE LA İLAHE İLLALLAH BİLİNCİYLE ANLATAN YÜCE BİR BİLİNÇTİR.

ONUN AÇIKLADIĞI SİSTEMİ ANLAMAK İÇİN ÖNCELİKLE KUR’AN-I KERİM’İ “OKU”YABİLMEK GEREKİR.

3-ÜÇÜNCÜSÜ İSE ESASINDA UZAY YANİ BOŞLUK OLARAK 5 DUYUMUZLA ALGILADIĞIMIZ EVREN ;

EVREN İÇRE EVRENLERDEN,ÇEŞİTLİ BOYUTLARDAN OLUŞMUŞTUR VE HER VARLIK EVRENİ İÇİNDE BULUNDUĞU ŞARTLARA GÖRE BULUNDUĞU YERİ DEĞERLENDİRİR

OYSA BİLİMSEL GERÇEKLERE GÖRE HER YER IŞIN VE DALGA BOYLARINDAN OLUŞMAKTADIR

VE BOŞLUK YOKTUR.

Evren, her biri kendi yapısal özellikleriyle algılanmakta olup, bir diğerine GÖRE "GAYB" olan sayısız boyutlardaki sayısız GÖRESEL EVRENLERDEN meydana gelmiştir... Bizim ortak mevcut yapımızla algıladığımız evren, sadece “İNSANIN EVRENİ”dir...

(Bugün bir kısım halkın “UZAYLI” adını taktığı ve öyle sandığı, dinden gelen adıyla “CİN” ya da “ŞEYTAN” diye isimlendirilen varlıkların evrenleri de farklıdır!...

İşte bu farklı evren tespitleri, hep bizim “beşduyu” ismiyle işaret ettiğimiz son derece sınırlı algılama kapasitesi olan, “kesitsel algılama araçlarımızdan” meydana gelmektedir...)

ÖLÜM ÖTESİ YAŞAMDA RUHUNUN GİDECEĞİ FARKLI BOYUTTA SIKINTI ÇEKMEMEN, O BOYUTUN ŞARTLARINA ADAPTE OLABİLMEN İÇİN BU SANAL DÜNYADA BAZI ÇALIŞMALAR YAPMAK ZORUNDASIN.

NAMAZ KILMALISIN

ORUÇ TUTMALI,HACCA GİTMELİ,KAZANDIĞININ %2,5’UĞUNU PAYLAŞMALISIN

BU BİR TERCİHTİR.

ZATEN İSLAM DİNİ BİR TEKLİFTİR.

İSTEYEN İDRAK EDER VE UYGULAR

İSTEMEYEN HEM BU SANAL DÜNYADA

HEMDE ÖLÜM ÖTESİ YAŞAMDA SONUÇLARINA KATLANIR.

İNSANI İNSAN YAPAN,İNSANIMSILIKTAN KURTARAN DİĞER(dedikodu,gıybet,yalan,adaletsizce davranış,yardım etmemek,bilgini karşılıksız insanlarla paylaşmamak,insanlara şartları ve görüşleri ne olursa olsun pozitif enerji verememek,küçümsemek,kibir,paylaşımsız lüks içinde yaşam…)DAVRANIŞLARI UYGULAMAK ÖLÜM ÖTESİ YAŞAMDA RAHAT ETTİREBİLİR,AMA TEK BAŞINAYETMEZ BUNU UNUTMAYIN.Mutlaka bu güzel davranışlara,ölüm ötesinin getirdiği değişik atmosferik özelliklerinden korunmak için ruhumuza nur halkaları ekleyebilmek,bu yüzden de YUKARIDA BAHSETTİĞİM çalışmaları yapmak gerekmektedir.

Dostlarım,

Tekrar söylüyorum

Hatta mutlulukla söylüyorum ki,

ALLAH ADIYLA İŞARET EDİLEN,

BİLİMSEL OLARAK DA İSPAT EDİLMİŞTİR.

FAKAT BEYNİMİZDE OLUŞTURDUĞUMUZ,İDRAK EDEBİLDİĞİMİZ ÖLÇÜDE BİR YERLERE OTURTTUĞUMUZ,HER YERDE DEYİP YİNE DIŞARIDA ARADIĞIMIZ SANAL BİR TANRI YOKTUR.

ÖYLE BİR TANRI! YARIN BİRGÜN ARAMIZA GELECEK VE BU TANRILIK KAVRAMINA İNANAN HERKESİ(MÜSLÜMAN,YAHUDİ,HRİSTİYAN,ATEİST…) TANRI OLDUĞUNA İKNA EDECEK…

ZAMAN YAKINDIR.

LÜTFEN BİLİMİN BU KONUDA İSPAT ETTİKLERİNE İNANIN.ALLAH’LA TANIŞIN.BEYNİNİZDE OLUŞTURDUĞUNUZ SANAL TANRIYI YIKIN.

İSLAM DİNİ ADIYLA İŞARET EDİLEN SİSTEMDİR.

BU SİSTEMİN ADI İSLAMDIR.

ALLAH İÇİMİZDEKİ İLAHİ KUVVELERİMİZE ULAŞMAMIZI,AÇIĞA ÇIKARTABİLMEMİZİ VE BUNUN İÇİNDE GEREKEN ÇALIŞMALARI YAPABİLMEMİZİ KOLAYLAŞTIRSIN,YARDIMCIMIZ OLSUN.

Saygılarımla,

“Yanlış düşüncelerimizden ve yanlış yönlendirmelerimizdenden Allah bizi korusun”

 

Alıntı


 

 




--
Doğadan Gelen Güzellik Ve Sağlık
www.doganinsihri.com
www.sihirlikartlar.com
Bitkisel, doğal sağlık ve güzellik ürünleri, organik, katkısız gıda
Şifalı bitkiler, güzellik formülleri, hızlı ve kolya kilo verme
Cinsel güç arttırıcı ve cinsel fantezi ürünleri
Web sitemize üye olun, süprizlerden yararlanın

http://groups.google.com.tr/group/hava_civa
http://groups.google.com.tr/group/bitkiselguzellikvesaglik

hava_civa@googlegroups.com

bitkiselguzellikvesaglik@googlegroups.com
www.sevgililergunuhediyeniz.com
www.vidifoto.com  


--
Bu mesajı şu gruba üye olduğunuz için aldınız:
Google Grupları "pınarslayt" grubu.
İlginc buldugunuz POWER-POİNT (SLAYT-PPS) yayinlandigi gruptur. Sizinde paylasacaginiz slaytlar varsa gonderin. mutlaka eki slayt olsun
*Herkese açık web sitesi*
http://groups.google.com/group/pnarslayt
*E-posta*
pnarslayt@googlegroups.com
 
 
 
kaliteli slayt grubu
 
 
 
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/pnarslayt?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin